Nicoleta Nucă s-a logodit și vrea să înfieze doi copii: „Dovada supremă de iubire”

 Lăstun Ana Maria
.

La scurt timp după ce Nicoleta Nucă s-a logodit, au apărut și întrebările despre copii. Vedeta a mărturisit că își dorește să devină mămică, deși nu simte că momentul este acum și este pregătită să adopte doi micuți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă trăiește, poate, cea mai frumoasă perioadă din viața ei: s-a logodit cu iubitul ei, Alex Ursache și a început să se gândească și la copii. Chiar dacă abia i-a sous „DA' bărbatului și încă nu au stabilit detalii despre nuntă, Nicoleta Nucă a dezvăluit, în premieră, că își dorește să înfieze doi copii. Vedeta a recunoscut că vrea să aibă o fetiță, pe lângă micuții adoptați, dar și-a motivat gestul ca fiind o dovadă de iubire adevărată față de tot ce ne înconjoară.

Citește și: Cine este Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil!. A avut o adolescență dificilă

Citește și: Nicoleta Nucă s-a logodit! „Am zis da! Te iubesc'

Citește și: Ce ascunde Nicoleta Nucă în garderobă. A cucerit cu stilul ei eclectic

Citește și: Nicoleta Nucă este însărcinată? Imaginile care o dau de gol pe artistă

Nicoleta Nucă s-a logodit cu partenerul ei după o relație de trei ani și iată că a venit momentul în care se gândesc la copii și să își întemeieze propria familie. Cei doi locuiesc sub același acoperiș deja și au pasiuni comune, fiind uniți chiar de dragostea față de muzică și iată că nu îi sperie gândul unei familii, din contră!

nicoleta-nuca-s-a-logodit-infiaza-copii-1nicoleta-nuca-s-a-logodit-infiaza-copii-1

Nicoleta Nucă, primele declarații despre copii. Vrea să adopte

După ce s-a logodit cu Alex Ursache, Nicoleta Nucă a făcut anunțul despre copii! Atât ea, cât și logodnicul său, își doresc o familie numeroasă, motiv pentru care cântăreața noastră este pregătită să adopte doi micuți. Într-adevăr, ar vrea să dea naștere unei fetițe, dar înfierea acestor doi copii este pentru Nicoleta Nucă un gest care dovedește iubirea.

„Îmi doresc o fetiță. Nu mă simt încă pregătită pentru acest pas, dar ne dorim foarte tare. Pe lângă asta vreau sa mai adopt doi copii. Consider că sa iubești un copil care nu este al tău, este dovada supremă de iubire”, a declarat Nicoleta Nucă despre copii, la Antena Stars.

Nicoleta Nucă s-a logodit: „Acum trăiesc prima dragoste'

Cred că acum trăiesc prima dragoste. Până acum doar credeam că iubesc. Am stat și am analizat. Cred că în relațiile anterioare a fost atașament, a fost atracție, a fost obișnuință, dar nu a fost iubire. Simt acum ceva ce nu am mai simțit niciodată. Deci, asta este dragostea', a mărturisit, în urmă cu ceva timp, cântăreața.

Mai mult decât atât, Nicoleta Nucă s-a logodit în urmă cu doar câteva săptămâni. Alex Ursache a cerut-o în căsătorie în timpul vacanței din Turcia. Până la el, vedeta recunoaște că a primit numeroase reproșuri în relații, unul dintre ele rănind-o peste măsură.

Eu cred că fiecare relație este o lecție de viață și fiecare relație este mai bună decât cea anterioară. Cred că cel mai dur reproș pe care l-am primit a fost că sunt insensibilă. Este reproșul pe care l-am primit în toate relațiile de până acum', a mai spus Nicoleta Nucă.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton