Nicoleta Luciu face furori pe podium și la 42 de ani. A interpretat-o pe Frida Kahlo la prezentarea de modă semnată Liza Panait

 Solomon Tatiana
.

Nicoleta Luciu, apariție de colecție în prezentarea Lizei Panait! După o absență îndelungată de pe podiumurile de modă, vedeta a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, în stilul pictoriței mexicane, Frida Kahlo, căreia designerul i-a dedicat colecția.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu face furori pe podium și la 42 de ani. A interpretat-o pe Frida Khalo la prezentarea de modă semnată Liza Panait. Bruneta a îmbrăcat o rochie de mireasă albă, iar Rona Hartner una verde cu roșu, ambele realizate de creatoarea de modă în stilul pictoriței Frida Kahlo, căreia i-a dedicat întreaga sa colecție.

liza-panait-51liza-panait-51

Citește și: Cu ce boală se confruntă Nicoleta Luciu de mai mulți ani: 'Ultima ședință. Nu am mai avut de 10 ani…'

Citește și: După divorțul de Deea, Dinu Maxer dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Nicoleta Luciu: „Acesta este motivul pentru care relația mea cu Nicoleta s-a încheiat”

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Tora Vasilescu și Alain Vrdoljak și ce spune actrița despre fostul soț: „Încă mai sunt lucruri pe care nu le-am putut ierta' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și ce ocupație are Suzi Curcă din serialul La Bloc. Actrița Luminița Erga este complet schimbată

Nicoleta Luciu, un model superb la 42 de ani. Are aceeși siluetă ca șa 30 de ani

Nicoleta Luciu face furori pe podium și la 42 de ani. A interpretat-o pe Frida Kahlo la prezentarea de modă semnată Liza Panait. Bruneta a revenit pe podium după o perioadă de absență, dar arată și acum la fel de bine ca pe vremea când job-ul de model era job-ul ei principal.

Vedeta a îmbrăcat rochia de mireasă și a fost aranjată în stilul celebrei pictorițe mexicane Frida Kahlo. Înaintea ei a defilat pe podium Rona Hartner, venită special din Franța, pentru același eveniment. Practic, Rona i-a predat ștacheta Nicoletei.

Liza Panait a realizat rochii de mireasă pentru Nicoleta Luciu și Rona Hartner

De ce a făcut Liza Panait două rochii de mireasă în stilul Fridei, purtate de două vedete? Pentru că celebra pictoriță, care a avut o poveste de viață impresionantă, a primit la nunta ei o rochie albă de la mama ei. Frida Kahlo s-a uitat în oglindă și s-a gândit ce frumos îi stă în rochia clasică albă, dăruită de mamă, dar când a văzut pe altcineva rochia verde cu roșu, ea s-a dezbrăcat și a îmbrăcat-o pe aceea.

Creatoarea de modă nu a făcut altceva decât să transpună cele două rochii ale Fridei, în viziunea sa. Rochia verde din prezentarea Lizei Panait a fost îmbrăcată de Rona Hartner, iar cea albă i-a revenit Nicoletei Luciu, cea care a fost Miss România în 1999.

Liza Panait a optat pentru un buchet din cale mov pentru miresele Nicoleta Luciu și Rona Hartner. Iată de ce! 'Soțul Fridei picta foarte multe flori, foarte multe cale. Ede aceea, am ales ca buchet, unul de cale', a declarat pentru viva.ro, Liza Panait.

De ce boală suferă Nicoleta Luciu?!

Nicoleta Luciu a avut o perioadă de glorie după ce a apărut în mai multe seriale și telenovele românești, dar, de mai mulți ani s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe rolul de mamă. Cu toate astea, s-a aflat faptul că are o problemă de sănătate serioasă, care i-a dat ceva bătăi de cap și pentru care urmează un tratament. Iată despre ce este vorba, de fapt!

Nicoleta Luciu nu s-a sfiit, și conform sursei menționate mai sus, a dezvăluit chiar în mediul online că suferă de alopecie. Mai mult decât atât, și-a informat fanii și pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că a apelat la tratament, care nu este deloc ieftin. Mai concret, se pare că actrița scoate din buzunar între 1000 și 2000 de euro lunar.

Nicoleta Luciu nu a lăsat lucrurile așa și s-a ținut de tratament, astfel că recent le-a povestit internauților că este la ultima ședință, semn că totul evoluează foarte bine. Mai mult decât atât, nu a putut să nu se laude cu podoaba ei capilară, precizând că nu și-a mai vzăut părul atât de frumos și sănătos de mai bine de 10 ani.

Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute’, a scris ea în mediul online, potrivit csid.ro.

Foto: Liza Panait.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton