Nicoleta Luciu, taxată de fani din cauza intervențiilor estetice la față: „Semeni bine cu a lui Pastramă acum!”

 Borcilă Andreea
.

Nicoleta Luciu, taxată de fani din cauza intervențiilor estetice. Fosta vedetă de televiziune a fost mult timp una dintre cele mai râvnite și frumoase prezențe feminine din showbiz. Cu timpul, Nicoleta Luciu a apelat la diverși specialiști și tratamente, ajungând să fie de nerecunoscut. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a ajuns la vârsta de 41 de ani să fie de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice. Recent, bruneta a publicat o fotografie cu ea, în timp ce se afla la o terasă. Vedeta și-a făcut o poză și a postat-o în social media, însă fanii imediat au taxat-o. 

Nicoleta Luciu 5Nicoleta Luciu 5

În trecut, vedeta de televiziune a apelat la o operație de micșorare a stomacului, și-a făcut o liposucție, și-a injectat grăsime în fese, și-a schimbat forma dinților și și-a mărit buzele, scrie Unica.ro. Fanii spun că nu o mai recunosc pe brunetă. Mai mult, au ajuns să o compare cu alte persoane publice care au apelat la intervenții estetice, cum ar fi Brigitte Pastramă sau Bianca Drăgușanu. 

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 41 de ani.Și-a surprins fanii

Citește și: Lucian Viziru, despre scenele erotice filmate cu Nicoleta Luciu, în telenovele:”Aveam o problemă: dacă mi se…”

Citește și: Fiica cea mică a lui Joseph Hadad intră în bucătăria MasterChef:„Dă șorțul jos și vino acasă! Mi-e dor de tine!'

Citește și: Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu:„Se întâlnesc foarte mult la filmări…'

Nicoleta Luciu, taxată de fani din cauza intervențiilor estetice la față

Zilele acestea, Nicoleta Luciu a publicat o fotografie cu ea, în timp ce se afla la o terasă și urma să savureze o înghețată. Bruneta și-a făcut o poză și a postat-o în social media, dar fanii au comentat imediat. 

Urmăritorii ei nu au ezitat să-i atragă atenția că nu avea de ce să-și facă atât de multe modificări la nivelul feței. Unii dintre internauți au asemănat-o chiar cu Brigitte Pastramă sau cu Bianca Drăgușanu.

„Pff… dar nu-mi vine să cred! Semeni bine cu a lui Pastramă acum',

„Da, s-a urâțit mult Nicoleta acum, din păcate. Nu mai seamănă deloc cu ea',

„Offf, ce ți-ai făcut? Nu-ți stă bine deloc, nu te supăra, dar erai frumoasă așa cum te-a lăsat Dumnezeu, poate cea mai frumoasă persoană publică!', 

„Dar ce ai pățit? Ai făcut poza cu filtru sau așa arăți tu? Parcă ești Drăgușanu!'

„Mergeți toate la același chirurg? Sunteți toate la fel, vai de voi cum vă urâțiți', 

„Să n-o recunosc!!! E schimbată, dar în rău…',

„Gata te-ai stricat și tu, păcat!', 

„Arăți bine, dar nu mai semeni cu tine!!! Doamne!', 

„Ce schimonosită groaznică!', au fost câteva dintre comentariile fanilor, a mai precizat sursa citată.

Câte intervenții estetice are Nicoleta Luciu 

Nicoleta Luciu și-a făcut mai multe intervenții estetice pentru a scapa de riduri, dar și pentru a avea buze mai mari. De cele mai multe ori, s-a prezentat la medicul estetician, unde și-a injectat acid hialuronic.

Bruneta și-a făcut injecții cu botox pentru estomparea ridurilor de pe frunte și de la ochi. De asemenea, și la nivelul nasului, fosta asistentă și-a dorit câteva modificări, așa că a decis să își injecteze o substanță, în partea de jos, la limita dintre nas și buză, pentru a-l mai ridica puțin, scrie Impact.ro.

Dpă ce a născut tripleți, bustul Nicoletei Luciu a avut de suferit. Astfel, vedeta a apelat la o operație de mărire a sânilor și și-a pus silicoane pentru a reda aspectul de odinioară. Implanturile ei au greutatea de 1 kilogram, iar aceasta nu a fost singura vizită în cabinetul medicului estetician, potrivit Spynews.ro.

La medicul estetician, fosta artistă își injectează, săptămânal, soluții de fermitate a tenului în față și gât. Acesta a dorit să scape de pistrui cu ajutorul tehnologiei laser, pe care a folosit-o și în cazul cearcănelor, mai precizează sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton