Cum a câștigat Nicoleta Luciu primii bani, la 16 ani: "Am vrut să dau la Medicină, dar..."

 Laciu Andreea
.

Nicoleta Luciu a făcut acum o serie de dezvăluiri despre primul ei job. Avea doar 16 ani atunci când a început să muncească și să își câștige primii ei bani. Pe lângă acesta, ea visa în adolescență să devină studentă la Medicină, dar viața ei s-a schimbat radical, așa că a devenit apoi celebră ca model și actriță în primele telenovele românești. Acum are o viață frumoasă, s-a retras din showbiz și se ocupă de familia ei și de cei patru copii pe care îi are cu afaceristul Zsolt Csergo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că a avut o carieră de invidiat în showbiz și că a fost ani de zile una dintre cele mai admirate femei din România, bruneta recunoaște că regretă uneori că nu și-a îndeplinit visul cel mare și că nu a devenit medic. A avut primul ei contact cu televiziunea încă de la o vârstă fragedă, dar nu bănuia de atunci că va fi una dintre vedetele de la noi.

nicoleta-luciu-1-1nicoleta-luciu-1-1

Ce job a avut Nicoleta Luciu la 16 ani și cum a câștigat primii bani

Era încă elevă la liceu atunci când a început să câștige primii bani ca aplaudac la Pro TV și la Tele 7ABC. A urmat și cursurile școlii de asistentă medicală și a și profesat. A lucrat ca asistentă întâi la spitalul Universitar, apoi la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Visa să dea la Medicină, dar în anul în care urma să facă acest pas a câștigat titlul de Miss România.

„Am început ca aplaudac, când s-a înființat PRO TV. Era un extra job, apoi tot ca aplaudac, la Tele 7 ABC. Aveam vreo 16 ani. Atunci, încă din clasa a zecea am câștigat primii mei bani. În paralel cu extra-jobul de aplaudac, făceam și școala la Crucea Roșie, ca voluntar.

În caz de război, am fi fost primii recrutați. Doi ani am făcut practica la Spitalul Universitar, în clasa a X-a și a XI-a, apoi am urmat școala de asistente și am lucrat la Terapie Intensivă, la Bagdasar. Dar în același timp profesam și ca model', a declarat aceasta în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Citește și: Motivul pentru care Nicoleta Luciu apare rar la TV: „Cer mulți bani și, cine mă vrea cu adevărat, se poate”

Citește și: Anca Pandrea, operată de urgență:”Am făcut hemoragie și…”. Cum se simte acum văduva lui Iurie Darie

Citește și: Ce spune Nicoleta Luciu despre revenirea în televiziune: „Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar…'

Citește și: Mădălin Ionescu recunoaște că soția lui, Cristina Șișcanu, câștigă mai mult decât el: „Am muncit pe rupte”

A vrut să fie medic

Era elevă de liceu atunci când visa să ajungă medic. Chiar se pregătea să dea la facultate, dar viața a dus-o apoi pe o altă cale. A câștigat titlul de Miss România, apoi a început să primească joburi pe bandă rulantă ca model.

„Am vrut să dau la Medicină, dar am câștigat Miss România și lucrând și ca model, de cinci ani, mi-au venit foarte multe joburi. Și așa a început propulsarea mea. Voiam să fiu doctor, pe salvare, apoi pediatru, doar că am ajuns în televiziune.

Știu și acum să iau sânge din venă, să fac injecții. Când eram mai tânără și eram deja vedetă, mergeam în bloc la vecine, să le fac injecții. Luam o grămadă de bani. Trebuia doar să lansez ideea, că imediat aveam de lucru. Chiar aveam pacienți, eu le făceam tratamentele, mă implicam. Uneori regret că nu m-am făcut medic', a completat Nicoleta Luciu, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Faceebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton