Nicole Sherzinger, apariţie incendiară în Grecia

 erika
.

 

Nicole ScherzingerNicole Scherzinger

Dupa terminarea filmarilor la X Factor, Nicole Sherzinger a fugit impreuna cu mai multi prieteni in Grecia, intr-o vacanta relaxanta. Cantareata a fost surprinsa de paparazzi in timpul unui dans provocator.

Nicole Sherzinger se distreaza zilele aceste in Grecia. Fosta membra Pussycat Dolls a fost surprins pe un iaht, in compania mai multor prieteni, iar din fotografii se poate observa ca atmosfera este una inedita. La cei 38 de ani Nicole se poate mandri cu un trup foarte bine lucrat. Imbracata intr-un costum de baie rosu, din doua piese,  cu decupaje indraznete, Nicole le-a oferit celor prezenti un spectacol pe cinste. A dansat la fel de provocator ca atunci cand facea parte din celebra trupa. Accesoriile au completat aparitia sexya vedetei, ochelarii de soare si lanturile lungi fiind alese perfect pentru costumul de baie pe care l-a purtat 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton