Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie. Cum e trecută acum în buletin: „Era un musai, nu puteam să trișez”

 Oana Pantazi
.

Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie. Nicole Cherry, pe numele său din buletin Nicoleta Janina Ghinea s-a căsătorit în urmă cu o lună cu iubitul ei Florin și a ales să poarte un nou nume după căsătorie – pe cel al soțului. Acesta însă nu este deloc un impediment pentru artistă, cu atât mai mult cu cât fanii o cunosc după numele de scenă. Iată cum se numește acum artista!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie. De o lună de zile, Nicole Cherry nu se mai numeste Ghinea, după căsătorie artista purtând alt nume. Deși cele mai multe colege ale sale de breaslă preferă să își păstreze numele după ce întemeiază o familie, în cazul lui Nicole nu au fost probleme, dat fiind că sunt foarte puțini cei care îi cunosc numele din buletin, așadar artista a luat numele soțului ei.

nicle-cherry-prima-intalnire-897×1024-1nicle-cherry-prima-intalnire-897×1024-1

Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie

Pe 19 mai 2022, a fost ziua cea mare pentru Nicole Cherry (23). Frumoasa cântăreață și partenerul ei, Florin Popa (31), s-au căsătorit civil. În aceeași zi, aceștia au făcut și botezul fiicei lor, Anastasia. La Starea Civilă, Nicole a ales să poarte numele bărbatului care i-a devenit soț, așadar acum se numește Nicoleta Janina Popa.

Citește și: Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă: „Mai sunt momente în care îmi este greu”

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Cum arată mama lui Nicole Cherry. Artista a moștenit frumusețea de la ea

„Am luat numele soțului ca să fie totul în regulă. Din câte am înțeles, dacă depășești termenul acela de după căsătorie, primești amendă. Deci era un musai, nu puteam să trișez. Oricum, la mine nu conta, nu aveam de ce să păstrez numele pentru că numele meu de scenă nu are legătură cu numele real, ca să zic așa. Tocmai de aceea am zis să luăm numele lui. Așa e frumos.

Acest pas trebuia oarecum făcut, căci la mijloc este vorba de un copil, iar legile din România nu permit ca minorul să părăsească țara fără vreo procură dacă părinții nu au același nume de familie”, a explicat artista pentru ego.ro.

Cu cine seamănă fiica artistei

Înainte de a deveni mamă, artista spunea că tot ce își dorește este ca fiica ei și a lui Florin să aibă ochii verzi. Deși fanii lui Nicole sunt convinși că micuța Anastasia îi seamănă leit, artista spune că, acum, părerile sunt împărțite. Micuța a împrumutat date fizice atât de la părinți, cât și de la bunic, dar, spune Nicole, la fire îi seamănă ei foarte mult.

„Sunt tabere împărțite, tabăra în care mi se spune foarte des că seamănă cu Florin, și tabăra în care mi se spune că seamănă cu tatăl meu, că e leită tatăl meu. Acum nu știu. Poate asemănarea asta cu tatăl meu este și datorită ochilor, pentru că are ochii verzi și Doamne ajută că îi are așa, pentru că sincer îți spun că m-am rugat să fie așa. În rest, mi se pare că și forma feței și trăsăturilor, că duce mai mult spre Florin. Oricum, clar, cel mai sigur o să știm peste câțiva ani, pentru că oricum copiii se schimbă. Ce pot să spun este clar nu mai este același copil pe care eu l-am născut în urmă cu 6 luni și jumătate. S-a schimbat foarte, foarte mult.

Ca și caracter pot să spun că îmi seamănă foarte tare. După ceva timp de stat împreună pot spune asta. Dar e un motiv de bucurie că până la urmă eu mi-am dorit să fie Săgetător, eu mi-am dorit să fie ca mine. Aș putea să mă întreb acum ce o fi fost în capul meu, dar e prea târziu acum, așa că o să o luăm ca atare și o să ne bucurăm că este ambițioasă și cu siguranță o să facă ce vrea în viața asta', a mai spus Nicole pentru sursa citată.

Nicole Cherry: „A fost dragoste la prima vedere”

Într-un interviu pentru VIVA! artista a povestit, cu ceva timp în urmă, cum s-a petrecut prima ei întâlnire cu Florin… O întâlnire care nu a avut nimic romantic, dar care, în cele din urmă, s-a transformat într-o profundă poveste de iubire. Totuși, artista a dezvăluit că între ea și Florin a existat chimie din prima secundă.

„A fost amuzantă (n. red. – întâlnirea). Eram în zona Unirii, iar tatăl meu căuta un magazin GSM pentru a-mi repara telefonul și a intrat pentru a întreba dacă este posibil să am din nou mobilul funcțional, măcar pentru a-mi recupera datele de pe el. Eu l-am așteptat în mașină, în fața magazinului. La un moment dat, am început să mă întreb de ce durează atât de mult și am intrat după el. Cred că a fost dragoste la prima vedere, acea sclipire.

Dacă te referi la prima dată când ne-am cunoscut. Dacă te referi la prima întâlnire romantică (râde), a fost perfect; fără niciun moment de stângăcie, o interacțiune normală, cu multe zâmbete„, a dezvăluit Nicole pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton