Nicole Cherry, schimbare radicală de look. S-a transformat într-o femeie super sexy

 Stamen Diana
.

Nicole Cherry și-a schimbat radical look-ul și o prinde foarte bine. Toată lumea o știa ca fiind o puștoaică talentată, dar acum s-a transformat într-o femeie super sexy. Nicole Cherry a renunțat la părul lung și s-a vopsit. 

Artista a luat pe toată lumea prin surprindere și a impresionat cu noul look. Nicole Cherry a renunțat la părul lung și la culoarea naturală a părului ei. La doar 20 ani, tânăra vedetă reușește să fie în top cu melodiile pe care le lansează.

Nicole Cherry și-a făcut o schimbare radicală de look. Artista s-a tuns până la nivelul urmărului și s-a vopsit brunetă. Se pare că transformarea a fost pe placul tuturor, pentru că vedeta a primit multe complimente din partea fanilor.

'Ești foarte frumoasă!', 'Cea mai frumoasă', 'Ești cea mai frumoasă fată din lume', au fost câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit.

După această schimbare, fanii lui Nicole Cherry au observat că începe să semene cu Andra. 'Semeni din ce în ce mai mult cu Andra', a remarcat un fan.

Citește și: Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cum o surprinde iubitul care este cu 8 ani mai mare decât ea

Citește și: Trecutul neștiut al lui Nicole Cherry. A participat la preselecții, la Românii au talent, dar a picat!

FOTO: Facebook, Instagram

Nicole CherryNicole Cherry

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton