Și-a învățat lecția! Nicole Cherry nu mai vrea să vorbească despre relațiile ei: ”Prefer să țin pentru mine”

 Stamen Diana
.

Nicole Cherry a spus prezent la VIVA! Influencers Party, unde s-a simțit extraordinar de bine. Nu am putut să o las pe artistă să plece fără să îi pun câteva întrebări și evident să răspundă și curiozităților voastre. Nicole Cherry și-a învățat lecția și nu mai vrea să vorbească despre relațiile ei. 

Cântăreața este o persoană discretă mai ales când vine vorba de viața ei personală. Când Nicole Cherry s-a afișat cu primul ei iubit, situația nu s-a terminat tocmai bine. Cei doi au avut o relație destul de scurtă, iar tânărul s-a cuplat imediat cu o prietenă de-ale artistei. Nicole Cherry nu a suferit în urma acestei relații, pentru că cel mai probabil știa că nu este ceea ce ea își dorește. Și cum s-ar spune în popor… tot răul spre bine.

Recent, Nicole Cherry a lansat o nouă melodie care în primele 48 de ore a reușit să strângă peste un milion de vizualizări pe YouTube. Piesa are numele de 'Dansează amândoi', iar versurile parcă ar fi inspirate din relația artistei. Ei bine, Nicole Cherry m-a lămurit și nu are nicio legătură cu fosta ei relație.

'A ieșit o strategie de marketing extraordinară cu această piesă. În primul rând, presa a speculat foarte prost. Nu am fost înșelată, nici nu m-am certat cu nimeni. A fost de comun acord să ne despărțim, a fost alt subiect. Presa a scris că am fost înșelată, dar eu nu am aprobat niciodată chestia asta. Piesa s-a scos după câteva luni și a fost o coincidență extraordinar de mare ca ce a speculat presa să se regăsească fix în piesa asta. E o piesă superbă și merge extraordinar. E numărul unu în trending. Sunt foarte fericită. Prefer să țin pentru mine dacă e există vreun băiat în viața mea.', a declarat Nicole Cherry pentru VIVA!.

Citește și: Transformarea lui Nicole Cherry este incredibilă! Fetița inocentă a dispărut, făcând loc unei dive sexyCitește și: 29 de lucruri pe care nu le știai despre Nicole CherryFOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton