Nicole Cherry, în lacrimi la botezul fiicei ei, Anastasia. Ce gest emoționant a făcut Andra, de față cu toți invitații

 Miniosu Alexandra
.

Nicole Cherry a izbucnit în lacrimi la botezul fiicei sale, Anastasia. Lacrimi de fericire, bineînțeles, având în vedere eventimentul special. Andra, cea care i-a cântat colegei sale de breaslă la petrecere, a făcut un gest emoționant, de față cu toți invitații. Mesajul frumos transmis de soția lui Cătălin Măruță a făcut-o pe vedeta de 23 de ani să plângă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry a izbucnit în lacrimi la botezul fiicei sale, Anastasia. Cea care a făcut-o să plângă de fericire a fost Andra. Soția lui Cătălin Măruță a fost invitată la petrecerea de cununie și la botezul fiicei colegei sale de breaslă. Cu acest prilej, pe lângă faptul că i-a cântat, jurata de la Românii au talent i-a transmis acesteia și un mesaj emoționant, relația dintre ele fiind una foarte bună.

nicole-cherry-lacrimi-botez-12nicole-cherry-lacrimi-botez-12

Joi, 19 mai, Nicole Cherry și tatăl fiicei sale, Florin Popa, și-au unit destinele, în fața ofițerului de Stare Civilă. În aceeași zi, cei doi i-au făcut și botezul fetiței lor, Anastasia. Petrecerea a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, ce aparție familiei Bădălău. Proaspeții însurăței au avut aproximativ 300 de invitați. Printre artiștii care le-au cântat s-a numărat și Andra. Ea a reușit să o emoționeze pe artista de 23 de ani până la lacrimi.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale.Ce rochie a ales artista

Citește și: Nicole Cherry, imagini de la petrecerea de cununie și de botez.A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

Citește și: Adelin Petrișor și-a dat demisia de la Euronews, chiar înainte de lansarea postului:”E mai bine așa”

Citește și: Kate Middleton, apariție sexy la premiera filmului „Top Gun:Maverick”. A avut o rochie cu umerii goi

Nicole Cherry, în lacrimi la botezul fiicei ei, Anastasia

Așadar, Andra s-a numărat printre invitații de seamă de la petrecea de cununie a lui Nicole Cherry și de la botezul micuței Anastasia. Soția lui Cătălin Măruță i-a îndeplinit astfel dorința, fiind cunoscut faptul că soția lui Florin Popa și-a dorit să o aibă alături în cea mai importantă zi din viața ei.

Andra i-a încântat pe invitați cu vocea ei inconfundabilă, dar a pregătit un moment special și pentru Nicole Cherry. Cea dintâi i-a mărturisit soției lui Florin Popa că e mândră de evoluția ei de pe plan muzical, susținând că nu a dezamăgit-o absolut deloc. Totodată, ea i-a dedicat o piesă specială, pe care proaspeții însurăței și-au dansat dragostea. Cuvintele soției lui Cătălin Măruță au impresionat-o până la lacrimi pe colega ei de breaslă.

„Am o mare dragoste și un respect deosebit pentru Nicole. Nu m-ai dezamăgit deloc, tot drumul tău a fost așa cum mi-am imaginat eu pentru tine. Nu te fac să plângi, spun doar ceea ce simt, ca să înțelegi ce emoții am acum că îți cânt', a spus Andra pe scenă, la petrecerea de cununie a lui Nicole Cherry.

Ce gest emoționant a făcut Andra de față cu toți invitații

Nicole Cherry a ascultat-o pe Andra cu lacrimi în ochi, timp în care partenerul ei, Florin Popa, o îmbrățișa. Ulterior, cele două artiste au cântat împreună și au dansat, distrându-se pe cinste.

„Momentul în care am plâns, era normal', a transmis Nicole Cherry pe Instagram, în dreptul momentului emoționant cu Andra.

Nicole Cherry a schimbat 3 rochii

La biserică, Nicole Cherry a fost îmbrăcată cu o rochie albă, midi, cu mânecă lungă și cu detalii din pene în partea de sus. Artista a fost copleșită de emoții atunci când fetița ei a fost creștinată și a avut mereu zâmbetul pe buze. După ce a fost botezată, micuța Anastasia a adormit imediat.

Potrivit spynews.ro, Nicole Cherry s-a lăsat așteptată la biserică, însă când și-a făcut apariția, a întors toate capetele. Penele de struț din zona bustului au fost doar unele dintre detaliile spectaculoase ale ținutei. Aceeași sursă mai scris că rochia vedetei ar fi costat aproximativ 1.000 de euro. Aceasta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto, albi cu puțin argintiu. Cântăreața a optat pentru câteva accesorii discrete și la fel a procedat și în cazul machiajului.

La cununia civilă, Nicole Cherry și-a schimbat rochia purtată în biserică și a îmbrăcat o alta, tot albă. Aceasta a fost lungă și a avut trenă. De asemenea, la spate, a avut un detaliu superb, o fundă de mari dimensiuni, scrie Libertatea.

Pentru petrecerea de botez și de cununie civilă, Nicole Cherry s-a schimbat în cea de-a treia rochie. La fel ca celelalte două, și aceasta a fost tot albă, dar a avut multe perle în partea de sus. Având în vedere că artista a revenit la silueta pe care o avea înaintea sarcinii, nu a ezitat să și-o pună în valoarea printr-un șliț adânc, ce i-a lăsat la vedere picioarele. Toate cele trei rochii s-au remarcat prin eleganță și rafinament și, cu siguranță, au fost atent alese.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton