Nicole Cherry, imagini de la petrecerea de cununie și de botez. A schimbat trei rochii, iar Andra a cântat

 Miniosu Alexandra
.

Au apărut imagini spectaculoase de la petrecerea de cununie ă a lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale. Artista a schimbat trei rochii, toate fabuloase, iar Andra s-a numărat printre vedetele care le-au cântat invitaților. Proaspeții însurăței au strălucit, la propriu, la marele eveniment și au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, atât la cununia civilă, cât și la creștinarea micuței lor, Anastasia. Iată cum s-au distrat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În mediul online, au apărut unele imagini spectaculoase de la petrecerea de cununie a lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale. În cadrul zecilor de filmulețe și imagini, postate fie de cântăreață, fie de invitați pe rețelele de socializare, se poate vedea că atmosfera a fost una pe cinste. Proaspeții însurăței au întors toate privirile, atât la cununia civilă, cât și la creștinarea fetiței lor, Anastasia, purtând niște ținute superbe. Ea a schimbat trei rochii!

nicole-cherry-nunta-1nicole-cherry-nunta-1

Ieri, 19 mai 2022, a fost ziua cea mare pentru Nicole Cherry. Frumoasa cântăreață și partenerul ei, Florin Popa, s-au căsătorit civil. În aceeași zi, aceștia au făcut și botezul fiicei lor, Anastasia. Totul s-a ținut într-un cadru de vis, desprins parcă din basme, iar protagoniștii, alături de organizatori, s-au ocupat ca totul să iasă perfect, până la cel mai mic detaliu.

Citește și: Primele imagini de la nunta lui Nicole Cherry și botezul fiicei sale.Ce rochie a ales artista

Citește și: Nicole Cherry își botează fetița și se mărită, azi:„Avem 300 de invitați'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit să negocieze împăcarea.În ce ipostaze au fost surprinși

Citește și: Rihanna a născut un băiețel.Artista și A$AP Rocky au devenit părinți pentru prima oară

Imagini spectaculoase de la petrecerea de cununie a lui Nicole Cherry și de la botezul fiicei sale

Așadar, Nicole Cherry e de ieri femeie măritată. Cântăreața a spus cel mai sincer „DA' în fața ofițerului de Stare Civilă, căsătorindu-se cu Florin Popa, tatăl fiicei sale. Tot joi, aceștia au făcut și botezul micuței Anastasia. Pentru cele două evenimente importante din viața lor, celebra cântăreață nu a purtat doar o singură ținută, ci trei, care mai de care mai spectaculoase.

La biserică, Nicole Cherry a fost îmbrăcată cu o rochie albă, midi, cu mânecă lungă și cu detalii din pene în partea de sus. Artista a fost copleșită de emoții atunci când fetița ei a fost creștinată și a avut mereu zâmbetul pe buze. După ce a fost botezată, micuța Anastasia a adormit imediat.

Potrivit spynews.ro, Nicole Cherry s-a lăsat așteptată la biserică, însă când și-a făcut apariția, a întors toate capetele. Penele de struț din zona bustului au fost doar unele dintre detaliile spectaculoase ale ținutei. Aceeași sursă mai scris că rochia vedetei ar fi costat aproximativ 1.000 de euro. Aceasta a fost accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto, albi cu puțin argintiu. Cântăreața a optat pentru câteva accesorii discrete și la fel a procedat și în cazul machiajului.

Artista a schimbat trei rochii

La cununia civilă, Nicole Cherry și-a schimbat rochia purtată în biserică și a îmbrăcat o alta, tot albă. Aceasta a fost lungă și a avut trenă. De asemenea, la spate, a avut un detaliu superb, o fundă de mari dimensiuni, scrie Libertatea.

Pentru petrecerea de botez și de cununie civilă, Nicole Cherry s-a schimbat în cea de-a treia rochie. La fel ca celelalte două, și aceasta a fost tot albă, dar a avut multe perle în partea de sus. Având în vedere că artista a revenit la silueta pe care o avea înaintea sarcinii, nu a ezitat să și-o pună în valoarea printr-un șliț adânc, ce i-a lăsat la vedere picioarele. Toate cele trei rochii s-au remarcat prin eleganță și rafinament și, cu siguranță, au fost atent alese.

Andra și Carmen Chindriș le-au cântat invitaților

La marele eveniment, Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au avut aproximativ 300 de invitați. Cu toții s-au distrat pe cinste, mai ales că atmosfera a fost întreținută de unele dintre cele mai apreciate vedete din România. Andra și Carmen Chindriș au cântat și au ridicat toți oamenii în picioare, la dans. Petrecerea a avut loc într-un local din Bolintin-Vale, ce aparție familiei Bădălău.

La un moment dat, Andra le-a transmis și un mesaj celor prezenți la eveniment, în special lui Nicole Cherry și soțului ei, Florin Popa. Le-a urat să fie fericiți și să le trăiască fetița.

„Mă bucur că sunt aici pentru voi. Nu îl cunosc foarte bine pe soțul tău, dar mă gândesc că tata Cherry nu ar fi acceptat așa orice bărbat pentru tine, deci mă gândesc că e de bine, că are toate calitățile, că altfel n-ar fi dat-o pe Nicole.

Să fiți fericiți, să vă trăiască minunea, Anastasia Maria, să vă trăiască nașii de botez, nașii de cununie. Am o mare dragoste, am un mare respect pentru Nicole', a spus Andra pe scenă, conform spynews.ro.

Ursitoarele au făcut spectacol pentru micuța Anastasia

La petrecere au fost prezente și celebrele ursitoare. La fel cum se obișnuiește la fiecare botez, acestea i-au urat Anastasiei tot ce e mai bun în viață și, în primul rând, multă sănătate.

De asemenea, de la petrecere nu aveau cum să lipsească nici părinții vedetei. Mama lui Nicole Cherry a fost mereu o prezență discretă și s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, astfel că toți s-au bucurat să o vadă la eveniment. Femeia a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta către retaurant. Vezi imaginile AICI.

Nașii fiicei lui Nicole Cherry au fost Mădălina și Narcis Petre. Tot ei i-au cununat și pe sora lui Gabi Bădălău și soțul acesteia.

Nicole Cherry, petrecere cu 300 de invitați

Înainte de a da startul petrecerii, Nicole Cherry spunea că ea și soțul ei, Florin Popa, sunt mulțumiți de alegerile pe care le-au făcut pentru cele două evenimente. Aceștia consideră că locația aleasă e cea mai frumoasă de la ora actuală.

„Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată. E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super, a declarat Nicole Cherry, conform Click.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton