Nicole Cherry, criticată de fani pentru că își va păstra pisica și după naștere: „Mi-am ascultat medicul”

 Sutiu Theodora
.

Nicole Cherry, cea mai tânără viitoare mămică din showbiz-ul românesc, a fost, în ultima perioadă, de fanii săi din mediul online pentru că s-a hotărât, la recomandarea medicilor, să păstreze pisica pe care o are de mai mult timp și după ce fiica sa va veni pe lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oamenii sunt de părere că o pisică nu are ce căuta pe lângă un nou-născut .Iată ce decizie a luat artista în această privință. Pisica ei este precum propriul ei copil și văzută ca fiind sora mai mare a Anastasiei, fetița pe care artista o va aduce pe lume în doar câteva săptămâni.

nicole-1-1nicole-1-1

Nicole Cherry, criticată de fani pentru că își va păstra pisica după naștere. ce i-a rugat pe fani

Enervată la maxim de faptul că pisica ei este în centrul atenție, Nicole Cherry îi roagă pe fanii ei să nu îi mai dea mesaje legate de Mia pentru că nu își va schimba decizia.

„Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăgut că mă enervează.

O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinat de tare și e ca și cum ai avea copil(…) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se se vor înțelege de minune…', a spus Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Câte kilograme s-a îngrășat Nicole Cherry în sarcină:'Nu am de ce să mă ascund'

Citește și: Cum l-a anunțat Nicole Cherry pe iubitul ei, Florin, că e însărcinată:'A rămas…'. Cine e prima persoană care a aflat despre sarcină / EXCLUSIV

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Iubitul lui Nicole Cherry a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit

Cântăreața urmează să devină mămică pentru prima oară, iar de curând a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre cum a decurs întreg momentul când a primit inelul de logodnă.

A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat, mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta.

A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla’, a spus Nicole Cherry la TV.

De ce nu vor să se căsătorească

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani și iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani, sunt foarte fericiți împreună și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor.

Cu toate acestea, îndrăgostiții nu vor să se grăbească cu nunta. Vedeta susține că-și dorește să nască, să se ocupe de micuța ei și mai apoi se va gândi și la cununie.

Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie … să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte.

Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Să ne revenim un pic și facem și următorul pas. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva în relație. Deja suntem la pachet, nu trebuie să fim căsătoriți, a spus Nicole Cherry la Xtra Night Show, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton