Nicolai Tand și-a închis unul dintre restaurantele din București: "Nu se poate doar să câștigi"

.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi. Acesta are numeroase afaceri, dar pandemia de coronavirus l-a determinat să ia o decizie grea. Vedeta și-a închis un restaurant, iar cea care l-a sprijinit în această perioadă a fost chiar soția lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Bucătarul de la emisiunea Super Neatza are multe afaceri, și chiar dacă nu mai are timp pentru el, nu se plânge niciodată. Nicolai Tand și-a închis unul dintre restaurantele pe care le avea, din cauza pandemiei. Deoarece situația a fost extrem de agitată, bucătarul a fost nevoit să ia o astfel de decizie.

Noul concurent de la Te cunosc de undeva a ajuns să petreacă mai mult timp muncind decât cu familia sa. Bucătarul a dezvăluit sacrificiile pe care le-a făcut el și soția lui pentru cei doi copii, Ilona și Iancu. În pandemie a trecut printr-un faliment, dar asta nu l-a descurajat.


Citește și: Cine este Nicolai Tand.A dormit în case părăsite, înainte să devină celebru

Citește și: Chef Nicolai Tand, la volanul unei mașini Dacia 1300.Cum a fost surprins bucătarul

Citește și:Gestul făcut de Meghan Markle la sicriul Reginei Elisabeta a II-a.Prințul Harry, vizibil emoționat

Citește și:Ce bea Fuego pe stomacul gol, în fiecare dimineață:'Este secretul meu de jumătate de an'

Nicolai Tand și-a închis unul dintre restaurantele pe care le avea

Bucătarul Nicolae Tand a trecut printr-un faliment, în pandemie. Noul concurent de la Te cunosc de undeva și-a închis unul dintre restaurante, dar acest lucru nu l-a descurajat. Ba mai mult, l-a determinat să fie mai puternic și să nu renunțe. Nicolai Tand are un program încărcat, dar niciodată nu se plânge. Soția lui îl ajută și îl sprijină în orice situație. Cu toate acestea, Nicolai Tand a mai deschis


„Știi vorba aia, un ochi râde, unul plânge. Unul a mers foarte bine și pe unul l-am închis în pandemie. Am mai deschis unul. În viață trebuie să mergem înainte. Se întâmplă și să pierzi, nu se poate doar să câștigi. Cred că trebuie să știi să treci peste greutăți și să cauți soluții, nu să stai să plângi. A fost, care-i baiu`… Nu există numai cu bune, este imposibil. Mama zicea că Dumnezeu dă doar oamenilor care pot să ducă, nu dă oricui’, a declarat Nicolai Tand pentru Fanatik.


Nicolai Tand a crescut prețurile de la restaurant

Nicolai Tand este pasionat de bucătărie încă de mic, iar creșterea prețurilor la alimente l-a afectat foarte tare. Pentru a nu da faliment, bucătarul a fost nevoit să mărească prețurile de la restaurant.

„Am fost, dar până la urmă ce trebuie să facem? Eu sunt afectat emoțional, pentru că este o meserie care chiar îmi place foarte mult. Dar până la urmă, dacă s-au scumpit lucrurile trebuie să scumpești și tu că nu ai ce să faci. Ca altfel închizi, dai faliment. Nu sunt eu care am inventat acest lucru.Toată lumea s-a adaptat și atunci m-am adaptat și eu. Recunosc că, atunci când am început să lucrez pe platformele de livrări, mulți cârciumari… adaosul comercial care s-a pus de 20-30% l-au pus pe client.Eu încerc să caut soluții, să discut cu distribuitorii. Am lăsat de la mine’, a spus acesta.


Bucătarul se ocupă personal de afacerile sale

Nicolai Tand merge zilnic la restaurantele sale și se ocupă personal de afaceri. De multe ori el mergea la cumpărături sau chiar servea clienții. Începuturile au fost grele, dar vedeta tv susține că nu s-a ferit niciodată de muncă și mereu a fost puternic și ambițios.


Până să vină pandemie, copiii mei… îi luam de la școală pe la vreo 3.00-4.00. Veneam acasă, făceam de mâncare, până pe la vreo 7.00-8.00, după care plecam iar la muncă. Primii ani de zile am muncit 7 din 7, în fiecare zi, de dimineață până seara. Dacă aveam angajați care lucrau o zi da, una nu, două da, două nu, eu eram în fiecare zi la restaurant. Eram la cumpărături, mergeam să aduc clienți. Eram peste tot‘,a mai spus bucătarul.

Sursa foto: Facebook