Nicola a împlinit 54 de ani. Cum arată acum: "Vârsta e doar un număr"

 Raiciu Adriana
.

Nicola a împlinit 54 de ani. În data de 5 noiembrie, Nicola a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Astfel, îndrăgita artistă a oferit un interviu despre viața sa, dar și despre ce planuri are. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Alexandru, cu numele de scenă Nicola, este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. A făcut primii pași importanți în muzica românească începând cu anul 1985, reușind apoi să ajungă la inima oamenilor.

nicolanicola

Într-un interviu recent, chiar de ziua ei de naștere, în data de 5 noiembrie, a vorbit deschis despre viața ei, dar a mărturisit cum și-a petrecut ziua. Iată declarațiile făcute de cântăreață Nicola!

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și: Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:'O să vă divulg un mare secret'. Sexy impresara a fost avertizată de mama ei

Citește și: Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit:„Jumătate din inima mea a încetat să mai bată’

Citește și: Smiley și-a pierdut vocea: „Abia pot să vorbesc, intru în pauză vocală'.La ce remediu a apelat artistul pentru a putea cânta din nou

Nicola a împlinit 54 de ani

În data de 5 noiembrie, Nicola și-a serbat ziua de naștere. Îndrăgita cântăreață a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani, iar, cu această ocazie, a oferit un interviu, unde a vorbit despre viața ei, dar și ce planuri are.

Mulțumesc mult.  Pentru mine vârsta e doar un număr.  Cred că poți face lucruri pe care nu le-ai făcut niciodată, cred că poți să fii fericit la orice vârstă dacă alegi cu inima. Nu mi-am făcut nici un plan, nu-mi place să planific nimic. Mă las surprinsă. Îmi doresc iubire, ambalată' frumos, cu fundiță roz. Restul vine de la sine„, a declarat Nicola, potrivit Fanatik.

Printre altele, vedeta a spus că nepoții și copiii ei sunt cea mai importantă realizare până la această vârstă. „Copiii și nepoții, ei sunt cea mai importantă realizare a mea. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am și tot ce voi avea„, a mai spus artista, potrivit sursei citate anterior.

„I-am iertat  greșelile”

Dacă s-ar întoarce în timp, pe vremea când era doar un copil, Nicola și-ar ierta greșelile și și-ar spune că este foarte mândră de tot ce a realizat până acum.

Dacă m-aș întâlni cu mine mică? Lol, noroc că am imaginație. Atunci eram doar Nicoleta. I-aș spune că sunt tare mândră de ea și de alegerile pe care le-a făcut. Pentru Nicoleta, prima mare decizie pe care a luat-o a fost în clasa a doua, din ambiția ei de a-și urma visul de a cânta, apoi în orice voia să facă.

De asemenea i-aș spune că i-am iertat  greșelile că na, mai facem și d-astea, este normal să ne maturizăm greșind, aș lua-o în brațe și i-aș spune că o iubesc și îi mulțumesc. Nu am avut niciodată o problemă cu Nicoleta  sau Nicola mică. Era foarte mișto.„, a mai spus aceasta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton