Nico și Alexandra, prima echipă eliminată de la Asia Express sezonul 3

 Pirvu Cristina
.

Prima echipă care a fost eliminată de la Asia Express este formată din Nico și Alexandra. Concurentele s-au întors deja în România, la viața pe care o duceau înainte de a face cunoștință cu Drumul Comorilor. Au fost surprinse în București, într-o ipostază neașteptată. 

Duminică, 16 februarie, a avut loc prima probă de imunitate a fost câștigat de cuplul Alex Abagiu-Radu Vlăduț.

În această seară, echipele se vor lupta pentru a doua amuletă și imunitate. În ediția de marți, o echipă va părăsi competiția Asia Express.
Potrivit unor informații, prima echipă care va fi eliminată ar fi Nico și Alexandra, fiica ei.


A doua ediţie a Asia Express a fost lider de audienţă şi duminică. La nivel naţional peste 1,2 milioane de persoane au urmărit competiţia de la Antena 1, pe locul al doilea fiind Kanal D, cu Survior, care a adunat în faţa televizorului puţin peste 1 milion de telespectatori.

Pare că nu au avut prea mult noroc și s-au întors acasă mai repede de cât se așteptau. Emisiunea Asia Express este deja la al treilea sezon. 9 echipe s-au înscris în consursul extrem din Filipine și Taiwan. În urmă cu câteva săptămâni au dat startul aventurii. Iată că în acest timp a avut loc și prima eliminare.

Două concurente au fost văzute în Bucureşti, pe 13 noiembrie, la un concert. Este vorba despre Nico şi fiica ei, care, sunt primele eliminate din show-ul de la Antena 1. Cântăreaţa a fost văzută şi fotografiată miercuri seara (13 noiembrie), la spectacolul de la Sala Palatului „We Will Rock You', regizat de Răzvan Mazilu, scrie Click. 

Totuși, se pare că artista nu are voie să apară momentan în public pentru a nu divulga prea multe secrete din culisele Asia Express sezonul 3.

Nico eliminata de la Asia ExpressNico eliminata de la Asia Express

Ele sunt cele 9 echipe care participă la Asia Express, sezonul 3. Luptă pentru 30.000 de euro

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Aceasta este lista completă a celor 9 perechi de vedete care foarte curând au pornit pe Drumul Comorilor din Asia Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Nerăbdători, entuziasmați, speriați sau panicați de ce urmează să li se întâmple, cu toții recunosc un lucru: Asia Express va fi experiența vieții lor. Vor avea la dispoziție un singur dolar pe zi, vor trebui să își găsească singuri cazare și transport și, pe lângă asta, vor fi constant nevoiți să îndeplinească tot felul de misiuni pentru a putea avansa în cursă.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton