Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV, după 26 de ani de muncă: „Dacă mă dau afară...”

 Dumba Gabriela
.

Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV, după 26 de ani de muncă. Neti Sandu nu ar suferi nicio clipă dacă ar fi dată afară de la Pro TV, după 26 de ani de prezentat Horoscopul aici. Altele sunt temerile cele mai mari ale lui Neti Sandu. Cea mai cunoscută realizatoare a rubricii Horoscop și-a început cariera în urmă cu 28 de ani și nu are nici o problemă să ia o pauză.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV, după 26 de ani de muncă. Astrologul de la Pro TV urmărește ce se întâmplă și în dreptul zodiei sale, așa că e la curent cu tot. Neti Sandu are și ea temeri, dar nu pentru pierderea bunurilor materiale. Nici măcar locul de muncă de la Pro TV nu este o problemă atât de mare pentru ea.

6226249762262497

Ce ar face Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV, după 26 de ani de muncă

Cel mai important lucru pentru Neti Sandu este sănătatea, că dacă aici e bine le rezolvă și pe celelalte. Așa că joburi se mai găsesc, dacă esti sănătos și nu ar face o tragedie dintr-o concediere de la Pro TV.

„Dacă horoscopul spune ceva, aștept să văd cu ce vine, că variante sunt o grămadă. Totul e să nu pățesc ceva cu sănătatea. Dacă mă dau afară, se mai rezolvă. E simplu de înțeles. Eu așa gândesc. Acum, uite, suntem și cu Soarele și Mercur în Fecioară. E la ascendentul meu. Fac treaba mult mai ușor. E, acolo, cum îmi „trece”. E simplu.

Timp pentru mine e, dar numai în weekend. În timpul săptămânii îmi stă mintea numai la ce scriu, la ce am de vorbit. De asta, ies numai în weekend. Mai e problema cu trezitul ăstă care e pe pe pilot automat. Uneori, mi-e somn, alteori nu. Dar, ideea e că m-am obișnuit.

Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, care a îmbrăcat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, reacție acidă către Cătălin Botezatu, după ce i-a criticat rochiile: „Ne cunoaștem de foarte mulți ani’

Citește și:Fiica Ilenei Sterp are probleme de sănătate:'Sunt într-o perioadă în care nu mai răsare soarele'

Citește și: Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Și, în primul rând, nu am nicio vină că abia aștept să beau cafeaua. Îți dai seama că nu ai cum să ai poftă de cafea, dar în capul meu e. „Beau o cafea, ce bine!”. Mă duc să fac duș, iar, după aia, mă fardez, mă aranjez la păr. E părul meu! (râde)”, a spus Neti Sandu pentru Click!.

Cum a devenit Neti Sandu astrolog

Neti Sandu a intrat în echipa PRO TV în urmă cu 26 de ani, debutând cu emisiunea „Ora 7, Bună dimineața’.

Cu toate astea, puțină lume știe cum a ajuns prezentatoarea tv să fie pasionată de astrologie, iar într-un final să devină una dintre cele mai cunoscute astroloage din România. Prezentatoarea TV și-a spus povestea în podcast-ul lui Horia Brenciu.

„Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta…și mama nu a vrut, tata nici atât. Apoi m-au dat pe mine să servesc eu.Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…)

Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul.Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam.

Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva.‘, a spus ea.

Vedeta a mai povestit că după Revoluția din 1989 a început să învețe astrologie, pentru că și-a pus multe întrebări din cauza bunicului său. Neti Sandu a vrut să descopere lumea astrologiei, devenind pasionată de aceasta.

„După revoluție m-am dus la cursuri de yoga. Și acolo niște fetițe, eu tot nu eram tânără la revoluție. Ele m-au întrebat: Doamnă, nu vreți să mergeți cu noi la niște cursuri de astrologie?

Am zis să văd ce e acolo, că știam doar de zodiac. Atunci m-am dus la Casa de cultură Preoteasa și era acolo un amfiteatru în care erau foarte mulți interesați și a venit un domn profesor care ne-a prezentat cum ar fi treaba cu astrologia, cu zodiacul și la final a zis așa:

Dar să știti că din toată sala asta, din toți oamenii ăstia, unul singur va ajunge ceva.Profesorul a întrebat atunci dacă mai știe cineva astrologie și a fost o fată care a zis că a mai studiat. Tot el i-a zis să ne preia pe o parte dintre noi să învățăm tot ce știe ea, apoi să mergem la el. Când am vorbit cu ea, atunci eu mi-am dat seama că nu o să știu că calculez ascendentul. Mi s-a părut foarte simplu. Și de atunci am început.', a mai spus Neti.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton