Neti Sandu, adevărul despre relația cu mama ei: "Mă cataloga rea. Nu a înțeles cine sunt deloc"

 Raiciu Adriana
.

Neti Sandu este tot timpul cu zâmbetul pe buze, însă puțini știu că a trăit o adevărată dramă. Relația cu mama ei nu a fost una deloc strânsă, iar celebra astroloagă spune că nu putea crea o comunicare autentică cu cea care i-a dat viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Neti Sandu este extrem de cunoscută în țara noastră. Deși o vedem zilnic la televizor, știm puține lucruri despre viața sa personală. În cadrul unui podcast, prezentatoarea a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu mama sa de-a lungul anilor.

neti-sandu-1-1024×1024-1neti-sandu-1-1024×1024-1

Vedeta spune că nu s-a schimbat deloc relația pe parcurs. Deși era conștinetă că era o mamă excelentă, au existat anumite situații care au făcut-o să se depărteze de familie. Iată ce a mai spus astroloaga despre cea care i-a dat viață.

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:’Câtă vreme am notorietate…’/ EXCLUSIV

Citește și: La 62 de ani, Neti Sandu spune adevărul despre operațiile estetice:’Pot să trăiesc cu mine așa!’

Citește și: Anamaria Prodan a investit într-o nouă afacere, în plin proces de divorț cu Reghecampf:A costat milioane de euro

Citește și: Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision:Se face discriminare

Neti Sandu, adevărul despre relația cu mama ei

Când se gândește la perioada copilăriei, Neti Sandu își aduce aminte, printre altele, de discuțiile pe care le avea cu mama sa. Femeia nu accepta faptul că ea era o fire mai rebelă și că spunea totul timpul lucrurilor pe nume.

Astfel, cele două ajungeau tot timpul să nu ajungă la un numitor comun. Genul acesta de atitudine a continuat chiar și atunci când astroloaga a mai crescut. După spusele ei, mama sa nu o înțelegea pe ea ca persoană, în ciuda faptului că se lăuda cu fiica sa peste tot.

,,Mama voia ca totul să fie executat perfect, bunicul era foarte exigent, el era figura centrală. Părinții ne dădeau ordine ce să facem, cum să facem.

Eu eram agresivă. Mama mă cataloga ca fiind rea, pentru că eram foarte vocală. Niciun argument nu ținea în fața mamei, asta a ținut până la sfârșit. Din păcate, ea nu ne-a înțeles pe noi deloc și nici noi nu am reușit să intrăm vreodată în capsula ei. Ea se mândra foarte tare cu mine. Mă lăuda, dar nu a înțeles cine sunt deloc, văd că nu avea cum să înțeleagă, dar ea era nemaipomenită, însă așa era crescută.” , a mărturisit Neti. 

Totodată, provine dintr-o familie în care disciplina era la ordinea zilei. Neti își mai aduce aminte că ea și sora ei erau nevoite să facă anumite lucruri la anumite ore.

Se simțea înstrăinată de familie și devenise extrem de introvertită.

,,Eu fiind o fire mai introvertită nu aveam chef să fac lucruri când ziceau ei. Ei nu respectau deloc acest timing la copii. Eu nu am înțeles niciodată cum eram eu atât de diferită de ei. Nici casa nu mi se părea că mi se potrivește .

Soră-mea pentru că a fost obligată, refuza cu seninătate să învețe, iar ca să scap învățam eu, dar mie mi se potrivea, eu am ales culoarul care mi s-a potrivit.”a mai dezvăluit Neti Sandu în podcastul lui Damian Drăghici.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton