Nepoata Prințesei Diana se iubește cu un bărbat de 60 de ani. Lady Kitty Spencer nici n-a împlinit 30

 Pirvu Cristina
.

Nepoata Prințesei Diana a șocat o lume întreagă când s-a afișat cu noul ei iubit. Bărbatul este cu 32 de ani mai mare decât ea. Se pare că cei doi au fost văzuți împreună, chiar în Manhattan. 

În vârstă de 27 de ani, Lady Kitty Spencer este cea mai mare dintre cei patru copii ai fratelui Prințesei Diana, Charles Spencer, din căsătoria acestuia cu prima soție, Victoria Lockwood. Aceasta moștenește o mulțime de trăsături de la mătușa sa, părul blond, zâmbetul chiar și fizionomia feței.  Lady Kitty Spencer este deja o muză pentru mari case de modă.

Nu s-au aflat foarte multe lucruri de-a lungul timpului despre viața sa personală. A fost o prezență discretă care s-a remarcat prin cariera sa de model. A defilat pe catwalk în mai multe ocazii pentru brand-ul Dolce & Gabbana, este o prezență constantă la săptămânile modei și este ambasadoare Bulgari, dar și Dolce & Gabbana.

Acum, ea a fost surprinsă alături de iubitul ei Michael Lewis, un mogul din industria modei, a cărui avere se ridică la 80 milioane de lire sterline. Acesta are 60 de ani, fiind cu șase ani mai în vârstă decât tatăl iubitei lui.

Recent, cei doi au fost fotografiaţi ieşind dintr-un hotel de lux din New York. Primul care a părăsit incinta hotelului a fost Michael Lewis, urmat de Kitty, care a încercat să evite întâlnirea cu paparazzii, ea fiind îmbrăcată complet în negru. Cei doi s-au urcat rapid într-un taxi care îi aştepta în faţa hotelului. Poți vedea aici imaginile.

Lady Kitty SpencerLady Kitty Spencer

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, a creat controverse în unul dintre pictorialele sale

Kitty, care este fiica lui Charles Spencer, fratele Dianei, și-a făcut debutul în modelling, pentru Dolce & Gabbana în 2017, iar recent a apărut într-un pictorial pentru publicația Marie Claire Italia. De ce nepoata Prințesei Diana a creat controverse cu ultimul ei shooting? Pentru că a purtat la gât o bijuterie Bvlgari, numită Happy Leaves (Frunze fericite), care reprezenta niște frunze de marijuana!

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton