Nea Mărin a fost operat de apendicită. Cum se simte acum: "O veste bună și una rea..."

 Raiciu Adriana
.

Nea Mărin a fost operat de apendicită. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze și plin de energie, însă puțini știau că Nea Mărin s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultima perioadă. Celebrul coregraf chiar a ajuns pe masa de operație, fiind operat de apendicită. Cum se simte acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nea Mărin s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate în ultima perioadă, iar acum a ajuns pe masa de operații. Mai exact, îndrăgitul coregraf a fost operat de apendicită, la vârsta de 64 de ani. Anunțul a fost făcut de Liviu Vârciu, prin intermediul unui mesaj pe rețelele sociale.

Nea-Marin-Boala-Nea-Marin-Boala-

Mai exact, Liviu Vârciu a oferit primele detalii despre starea de sănătate a prietenului său, dar a făcut și o glumă pe seama acestui subiect, susținând faptul că are de dat o veste bună și una mai puțin bună. Iată cum se simte acum Nea Mărin!

Citește și: Cum arată acum Elena Băsescu, după ce a apelat, din nou, la medicul estetician.Imaginile i-au surprins pe fani 

Citește și: Ce regulă respectă Anca Serea și Adi Sînă în relația lor: „Ca să ne întâlnim la mijloc, trebuie să facem niște eforturi

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Nea Mărin a fost operat de apendicită

Nea Mărin, în vârstă de 64 de ani, s-a operat de apendicită, după ce ultima perioadă nu a fost una deloc bună pentru el. Coregraful a ajuns pe masa de operații, însă acum este în afara oricărui pericol.

Liviu Vârciu a fost cel care a făcut anunțul, pe rețelele sociale, în stilul său caracteristic.

„Dragilor, vă dau o veste bună și una rea. Nea Mărin s-a operat de apendicită la 64 de ani, are apendicita la fel de a d**** cum e el. A stat în el până la vârsta de 64 de ani, e okay, e în regulă', a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Ce probleme de sănătate a avut Nea Marin

La 64 de ani este plin de energie, însă puțini știu că s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultimul an și, mai mult, Nea Marin a fost diagnosticat, acum ceva vreme, de către medici cu o boală care i-a cam dat de furcă. 

Anul trecut, după cum chiar el a mărturisit, din cauza unei accidentări stupide la umăr, Nea Marin a descoperit că are bursită, apoi s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns în spital… Nici bine nu s-a vindecat de COVID-19, că a căzut și a fost nevoit să stea imobilizat două săptămâni, cu piciorul rupt.

N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou‘, mărturisea Nea Marin.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton