Natalie Portman – First Lady pe covorul roşu la Veneţia

 Florentina Liutic
.

Actriţa Natalie Portman a fost în centrul atenţiei ieri la Veneţia unde şi-a prezentat cel mai recent film al său, „Jackie', în regia chilianului Pablo Larrain.

 

Natalie o interpretează pe Jackie Kennedy, iar rolul de Primă Doamnă i-ar putea aduce un premiu de interpretare la ediţia de anul acesta a celebrului festival.

 

Pentru a o putea interpreta pe Jackie, actriţa a vazut zeci de fotografii şi a ascultat numeroase înregistrari. „Era rece, timidă în apariţiile sale publice, dar atât de diferită când vorbea cu un prieten vechi'.

 

Actriţa în vârstă de 35 de ani a dezvăluit ca s-a inspirat din lucrurile reale şi nu a văzut alte filme despre viaţa lui Jackie. Distribuită in zeci de filme din 1994 încoace, an în care a apărut în filmul „Leon', Natalie a dezvăluit că acesta este rolul de care îi este cel mai frică. „Toata lumea o cunoaşte pe Jackie,ştie cum mergea. Au astfel posibilitatea să mă compare cu ea şi asta mă face să-mi fie frică pentru ca nu m-am considerat niciodată o mare imitatoare'.

 

Filmul care se află în competiţia pentru Leul de Aur spune povestea celor 4 zile care au urmat asasinării Preşedintelui Kenneddy la Dallas, în 1963.

 

Foto: Hepta

 

Natalie PortmanNatalie Portman

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton