Narcisa Suciu și-a întâlnit marea dragoste pe Internet: ”Insista să ne căsătorim. Eu nu voiam”

 Calin Maria Bianca
.

Narcisa Suciu și-a întâlnit marea dragoste pe Internet. Frumoas artistă a trecut de-a lungul vieții prin nenumărate momente tragice. Și-a pierdut părinții la pe când avea 17, respectiv 24 de ani, și a fost la un pas de moarte, însă cu toate astea a găsit puterea de a merge înainte. Azi, Narcisa Suciu trăiește viața la care a visat mereu, fiind stabilită în Finlanda, alături de bărbatul pe care l-a cunoscut pe Internet și cu care nu credea vreodată că o să aibă un viitor. Iată cum au decurs lucrurile de la bun început!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când vine vorba despre trecutul ei, este unul tumultuos din numeroase puncte de vedere, inclusiv la capitolul dragoste. Narcisa Suciu a avut parte de multe experiențe neplăcute, însă acum zâmbește și iubește din tot sufletul. Și-a găsit marea dragoste pe Internet, chiar atunci când se aștepta mai puțin, iar acum are parte de una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.

suciu-9-2suciu-9-2

Un click pe Internet și o aplicație de Dating avea să-i schimbe complet viața Narcisei Suciu. Frumoasa artistă l-a întâlnit astfel pe actualul ei soț. Este vorba despre un bărbat cunoscut din Finlanda, care i-a demonstrat dragostea pe care i-o poartă încă de la bun început. Totuși, cântăreața s-a lăsat greu cucerită și a cântărit foarte bine lucrurile înainte de a lua deciziile.

Citește și: Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă:„Nu mă suportă'

Citește și: Cum se simte Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență:„Medicii mi-au și spus că…'

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Citește și: Ce a pățit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-un hotel din Turcia:”Au venit în cameră și…”

Narcisa Suciu și-a întâlnit marea dragoste pe Internet

De-a lungul anilor, Narcisa Suciu a fost încercată de multe greutăți, însă cu toate astea a continuat să privească cu optimism asupra vieții. Si-a dat șansa să găsească un bărbat alături de care să își petreacă viață și care să-i devină familie, chiar atunci când nu se mai aștepta la o astfel de minune. Destinul i-a surâs însă, iar lucrurile s-au îndrepta spre bine.

„L-am cunoscut online. Era la modă o platformă unde se întâmplă ce se întâmplă în lumea reală. el lucra pentru Facultatea de Medicină. E antropolog, e unul dintre pionierii jocurilor de calculator din Finlanda.', a povestit Narcisa Suciu în podcastul lui Cătălin Măruță.

Narcisa Suciu nu voia să se căsătorească cu actualul ei soț

Narcisa Suciu și actualul ei soț s-au cunoscut pe o platformă de Dating, unde au început să formeze o relație. S-au întâlnit de mai multe ori și au ajuns să știe multe unul despre altul, însă cu toate astea artista era destul de reținută. L-a cucerit pe Veikko încă de prima dată, astfel că nu după mult timp a apărut și întrebarea dacă vrea să se căsătorească cu el. Dacă inițial nu a vrut, a decis apoi că merită încercat, iar acum nu regretă absolut deloc decizia luată, fiind mândră că face parte din familia lui.

„Veikko insista să ne căsătorim. Eu nu voiam și el a zis: „bine înțeleg că ai avut 30 de ani destul de grei, o sa îți dau 30 de ani de liniște'. Hai să mergem la starea civilă. Și a venit într-o zi și a zis: „am rezolvat cu data, pe 8 martie'. Mă onorează să îi port numele și să fiu parte din familia lor.', a mărturisit Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu a fost la un pas de moarte

Narcisa Suciu o duce foarte bine acum și trăiește exact așa cum și-a dorit, însă de-a lungul vieții a avut parte de numeroase drame. Nu doar că la 24 de ani, ambii ei părinți erau morți, iar mai apoi și-a pierdut și fratele, ci a fost și la un pas de moarte. Medicii i-au spus clar că șansele să supraviețuiască sunt foarte mici, însă din fericire au reușit să o salveze.

'Apendicita. Eram în excursie la Polul Nord. Am simțit dureri, dar am crezut că e de la stat prea mult în mașină. Am mers și am cântat apoi la București. Mi-a fost rău. Luni când am ajuns la medic, mi-a zis medicul: „Ați venit foarte târziu si sperăm să ne iasă!'. Mi-a salvat viața. O să rămână parte din istoria mea. I-am zis, daca eu vreodată o să îmi văd nepoții, ți se datorează și ție, așa că poți să îmi ceri orice.', a povestit Narcisa Suciu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton