Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, și-a făcut o nouă operație estetică. Și-a schimbat implanturile cu silicon: ”Cazul meu a fost unul dificil, dar sunt...”

 Calin Maria Bianca
.

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, și-a făcut o nouă operație estetică. Recent, frumoasa parteneră a lui Florin Ristei a trecut printr-o transformare fizică demnă de admirat, apelând la o operație estetică tot mai râvnită printre vedetele din România. A făcut totul în mare secret, astfel că le-a dezvăluit fanilor și tuturor celor care o urmăresc abia după ce totul s-a diovedit a fi un real succes. Și-a schimbat silicoanele din cauza unor probleme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Naomi Hedman și Florin Ristei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună de mai mult timp. Cei doi îndrăgostiți formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, astfel că așa cum el este mereu o apariție demnă de invidiat, și ea trebuie să fie la fel. Pentru că are mare grijă de aspectul ei fizic, recent a apelat la o nouă intervenție estetică pentru a rezolva o problemă care nu-i dădea pace de ceva timp.

naomi-hedman-1naomi-hedman-1

Florin Ristei se bucură de o iubită frumoasă, care întoarce deseori privirile bărbaților. Are un fizic demn de invidiat, iar totodată și trăsături aparte, cum rar ne este dat să vedem. Totuși, mulatra în vârstă de 29 de ani nu se oprește aici cu schimbările la nivelul corpului, astfel că de curând le-a dezvăluit fanilor că a mai bifat o operație estetică.

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi: „Timpul vindecă este…”. De unde au pornit zvonurile

Citește și: Florin Ristei și-a sărbătorit iubita în Miami. Naomi Hedaman a împlinit 30 de ani / Ce imagini au publicat pe Instagram

Citește și: Cătălin Scărlătescu i-a pus o întrebare-surpriză Doinei Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite: „Te-am sunat să te întreb ceva…”

Citește și: Cum arată casa Irinei Rimes. Design-ul interior a fost inspirat dintr-o amintire din copilărie

Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei, și-a făcut o nouă operație estetică: și-a schimbat implanturile cu silicon

Fără a sta pe gânduri și a lăsa loc de interpretări, Naomi Hedman a postat recent o fotografie pe Instagram în care și-a lăsat sânii la vedere într-un costum de baie minuscul. Frumoasa mulatră s-a lăudat cu sânii ei, asta după ce a trecut prin cabinetul medicului estetician pentru a face o re-augumentare a sânilor. Totuși, deși nu a vorbit prea mult despre noua operație estetică, iubita lui Florin Ristei a ținut să precizeze că a fost un caz dificil, însă totodată și că acum este fericită că s-a vindecat și rezultatele sunt cele mult visate.

Vindecată și extrem de fericită de rezultate! Recent, mi-am făcut o re-augmentare a sânilor și cazul meu a fost unul dificil. Voi împărtăși mai multe despre experiența mea, în curând. Sunt foarte recunoscătoare că am fost pe mâini bune!'a dezvăluit Naomi pe Instagram.

Naomi Hedman nu a dat prea mult detalii în care să explice de ce a fost o inervenție dificilă, însă le-a promis fanilor din mediul online că în perioada următoare o să le povestească experiența ei cu re-augumentarea sânilor.

Cum s-au cunoscut Florin Ristei și Naomi Hedman

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a început cu totul și cu totul diferit față de restul relațiilor pe care artistul le-a mai avut înainte. Artistul și frumoasa mulatră s-au întâlnit în 2020, când ea a pășit pe scena X Factor în calitate de concurentă. În audiții, Florin Ristei a urcat și el pe scenă și a cântat alături de Naomi, astfel că ulterior, între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste, care de atunci evoluează din ce în ce mai frumos și mai bine. Totuși, recent s-a speculat că s-ar fi despărțit, însă s-au dovedit a fi doar zvonuri neadevărate sau înțeles greșit.

„Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit (n.r. pentru o relație), dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte. Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții.

În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune, avem amândoi o latură artistică, niște principii și niște valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural exprimarea în engleză, declara Florin Ristei mai demult, potrivit Cancan.

Sursă foto: Instagram / VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton