Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea artistei Simona Săndulescu: "Oamenii sunt triști, uitați și însingurați"

 Raiciu Adriana
.

Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după moartea artistei Simona Săndulescu. Simona Săndulescu a șocat o țară întreagă, după ce a decis să își pună capăt zileleor. Artista a lăsat și un mesaj de adio, cu doar câteva minute înainte de a se arunca în Lacul Morii. Din păcate, autoritățile nu au mai putut face nimic pentru aceasta, fiind declarat decesul. Ce mesaj a transmis naistul Nicolae Voiculeț după tragedie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Duminică noaptea, 5 august 2022, Simona Săndulescu a postat un mesaj pe contul său de socializare, în care își anunța fanii și familia că o să-și pună capăt zileleor. Din păcate, femeia a decis să-și ducă planul până la final, iar scafandrii au găsit, fără suflare, în jurul orei 1.40, în Lacul Morii din Capitală.

9jj9jj

În mesajul de adio, Simona Săndulescu preciza motivul pentru care a recurs la acest gest șocant, o iubire neîmplinită. La puțin timp după ce s-a aflat de moartea artistei, naistul Nicolae Voiculeț a transmis un mesaj dureros pe contul său de socializare.

Citește și: Drama Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii. A trecut printr-un divorț dureros și a apelat la terapie:”10 ani de zile a fost tocată…”

Citește și: Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, după ce s-a aruncat în Lacul Morii.Ce spune prietena artistei după mesajul de adio: „Nu eram…'

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat… / EXCLUSIV

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:’Regret. Am fost supărat pe…’

Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea artistei Simona Săndulescu

Familia și prietenii sunt în stare de șoc, după ce au aflat de moartea artistei Simona Săndulescu. Mulți nu pot înțelege de ce aceasta a recurs la un asemenea gest, mai ales că, în ultimul timp, părea fericită.

Naistul Nicolae Voiculeț este profund îndurerat de dispariția Simonei și a transmis un mesaj dureros pe contul său de socializare. În semn de omagiu, acesta a postat și un videoclip în care apare alături de cântăreață.

„Sunt profund îndurerat de sufletul pierdut și disperat al Simonei Săndulescu care acum câteva ore și-a pus capăt zilelor. M-a acompaniat la orgă în câteva concerte memorabile și îi mulțumesc că a fost alături de mine pe scenă..! Trăim într-o societate anacronică care face din de în ce mai multe victime. Oamenii sunt triști, uitați și însingurați. Prin tot ceea ce ne impune și ne vinde acest sistem de nonvalori și consumism violent, ne îndepărtează tot mai mult de Dumnezeu și de iubirea Lui. Dumnezeu să te ierte Simona Sandulescu„, a scris Nicoale Vioculeț.

Simona Săndulescu va fi înmormântată la Cimitirul Bellu

Simona Săndulescu va fi înmormântată la Cimitirul Bellu, marți, 9 august. Cei care au cunoscut-o pot merge să aprindă o lumânare, dar și să o conducă pe ultimul drum.

Înainte de a se arunca în Lacul Morii, regretata cântăreață a lăsat un mesaj șocant pe contul său de Facebook, în care își motivează alegerea făcută.

Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite… Draga mea Cristina D. , te rog să îi transmiți!, a notat artista Simona Săndulescu pe contul ei de socializare.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton