Un nou scandal în showbiz! Naba Salem, fostă concurentă Bravo, ai stil!, s-a bătut cu hairstylistul Dudu Conchita: "A sărit pe mine, mi-a dat doi pumni"

 Oana Pantazi
.

Încă un scandal animează lumea showbizului… Naba Salem, fostă concurentă Bravo, ai stil! îi aduce acuzații grave hairstylistului Dudu, cunoscut drept Conchita de România, care ar fi agresat-o fizic chiar în salonul lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Naba Salem a participat la Bravo, ai stil! în urmă cu trei ani și a fost una dintre concurentele apreciate de public și de juriu datorită aspectului ei exotic. Din păcate, bruneta a intrat din nou în atenția publicului din cauza unui scandal…

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: „Copii mari, probleme mari” / EXCLUSIV

Din prieteni… dușmani

Naba Salem, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, a fost recent protagonista unei întâmplări cu deznodământ neplăcut, cel puțin după cum istorisește ea. Bruneta are și dovezi în acest sens, ea filmându-și rănile de pe față și de pe corp, care, susșține ea, i-au fost provocate de nimeni altul decât hairstylistul vedetelor Dudu, aka Conchita de România, până recent un bun prieten de-al ei…

Se pare că totul ar fi pornit de la niște afirmații neplăcute făcute de către Dudu la adresa ei, pentru care bruneta i-a cerut socoteală. Întregul conflict ar fi avut loc chiar în salonul hairstylistului.

„Dragile mele, astea care vă faceți extensiile, să știți că pe toate vă face panarame, c**ve și așa mai departe. Să știți că toate care îl ajută mănâncă c***t. Sunt văzute mai prost decât alea care nu-l ajută. Să se vadă cine e Dudu. Mâna ce te ajută trebuie să o apreciezi și să o respecți, nu să îți bați joc de ea. Dar ce să știe…', acomentat Naba Salem pe contul ei de Instagram.

„Dudu nu știe să pună extensii! Dudu mă tunde în cap cu extensii clip-on. Șmecherii orașului, cei mai mari interlopi, așa zice Dudu, că v-a f***t în c*r și că v-a dat la m**e. Toți bărbații care îl salută, el a avut ceva cu ei, cu fiecare. Deci, dragi, șmecheri, aveți grijă!', a mai adăugat Naba.

dudududu

„A sărit pe mine, am fost nevoit să mă apăr”

Dudu are, de asemenea, varianta lui, hairstylistul afirmând că el a fost primul agresat de către Naba Salem, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! după ce a fost insultat de către o fostă concurentă de la Puterea Dragostei pe Instagram, în urma conflictului dintre ele și Naba, hairstylistul vedetelor a povestit filmul întregului eveniment.

„Eu nu am bătut-o pe Naba. Naba a venit în incinta salonului la mine, a sărit peste mine, mi-a rupt tricoul, mi-a dat doi pumni și  evident că și eu, la rândul meu, am fost nevoit să mă apăr într-un fel sau altul. Am chemat poliția. Poliția o să-și facă datoria. Există camera de luat vederi, o să vă demonstrez la toți că eu nu am bătut și nici n-o să bat vreodată o femeie.

Pur și simplu m-am apărat așa cum ar face oricine. Vă mulțumesc și Dumnezeu să vă binecuvânteze! Mie-mi pare rău de toată situația asta, pentru că eu am considerat-o prietena mea pe Naba, eu am iubit-o, ne-am ajutat reciproc, am fost unul lângă altul. Dar dacă ea a vrut să ajungem la situația asta, eu am vrut să mă apăr', a explicat Dudu.

Citește și: Adele s-a îndrăgostit din nou, după divorțul dureros! Cine este iubitul ei și ce cadou fabulos i-a făcut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton