N-au stat acasă de când s-au căsătorit! Brigitte și Florin Pastramă au plecat într-o altă vacanță, în România

 Pirvu Cristina
.

Brigitte și Florin Pastramă au plecat într-o noua vacanță după ce au venit din luna de miere. Se pare că încearcă să treacă peste momentul dificil, când vedeta a pierdut sarcina. 

Nu de mult timp s-au întors din luna de miere, când au petrecut momente romantice pe Coasta de Azur. Iată că nu au stat prea mult acasă, chiar dacă au suferit, când bruneta a pierdut sarcina.

Au decis să plece la o plimbare în România, mai exact la Sighișoara. S-au fotografiat într-un loc emblematic din oraș. Apar împreună în imagine, îmbrățișați semn că iubirea lor e mai mare ca oricând. Au trecut peste faptul că nu au putut deveni rapid părinți, însă cu siguranță lucrează la asta.

Fanii lor au reacționat când au văzut postarea de pe Facebook: „Cei mai frumoși!!!😘😘

Brigitte si Florin PastramaBrigitte si Florin Pastrama

Decizia pe care Brigitte Pastramă a luat-o după ce a pierdut sarcina: 'A făcut tot ce a putut'

Deși a încercat din răsputeri și a făcut multe sacrificii pentru a rămâne însărcinată, Brigitte Pastramă a pierdut sarcina, iar acest lucru a afectat-o foarte tare. Vedeta a stat mai retrasă în ultima perioadă și a preferat să treacă singură peste acest episod trist din viața ei.

Prietena cea mai bună a lui Brigitte a dezvăluit decizia neașteptată pe care a luat-o vedeta după ce a pierdut sarcina. Soția lui Florin Pastramă a decis să renunțe la tratamente și să încerce să rămână însărcinată pe cale naturală.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton