Munti, câștigătorul de la Chefi la cuțite, și-a făcut micșorare de stomac. A slăbit slăbit deja 14 kilograme: ”Mi-a fost frică”

 Stamen Diana
.

Munti, câștigătorul de la Chefi la cuțite, și-a luat inima în dinți și și-a făcut micșorare de stomac. Rezultatele deja încep să apară și chef-ul a slăbit deja 14 kilograme. Munti s-a temut la început de această operație, însă acum totul este bine.

Munti a fost invitat la Xtra Night Show, unde a povestit despre intervenția prin care a trecut. Câștigătorul de la Chefi la cuțite a mărturisit că și logodnica lui a trecut prin această operație și că rezultatele au fost spectaculoase. Tot iubita lui l-a îndemnat și pe el să facă această operație de micșorare a stomacului. Doctorul care l-a operat i-a spus lui Munti că va ajunge la 85 de kilograme în câteva luni.

„Era normal la un moment dat să fac chestia asta, mai ales că am avut-o şi pe logodnica mea aproape. Ea şi-a făcut chestia asta acum un an jumate. Chiar mai dă jos şi acum. Are o mică problemă cu ronţăitul. Ea m-a îndemnat oarecum. Nu mai pot cu dietele. Am făcut chestia asta. Mi-a fost frică. 20 000 de chestii mi-au trecut prin cap. (…) Nu înţeleg lumea care-şi face operaţie şi se apucă să bage… eu mă văd pe mine acum. Nu mai pot. 20 de zile după operaţie ai dietă. Nu ai cum să bagi în tine. Un an de zile nu mai ai niciun fel de senzaţie de foame. (…) Doctorul mi-a zis că trebuie să ajung la 85 de kilograme”, a declarat Munti la Xtra Night Show.

Citește și: Adio, cartofi prăjiți cu ouă și cârnați! Cât a slăbit Munti de la 'Chefi la cuțite' de când ține dietă

Citește și: Primul interviu cu Munti, câștigătorul 'Chefi la cuțite'. Ce va face cu marele premiu: 'Voi împărți o parte cu echipa'

FOTO: Facebook

Munti operație stomacMunti operație stomac

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton