Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a însurat niciodată: "Trebuie să alegi la un moment, să nu faci rău unei familii..."

 Dumba Gabriela
.

Raed Arafat, unul dintre cei mai importanți comunicatori de când a izbucnit pandemia COVID-19 în România, a stârnit curiozități și în privința vieții sale personale. Întrebat daca are familie și care este motivul pentru care nu s-a însurat, până la 56 de ani, șeful DSU a spus că a pus pe primul lor cariera.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

„Când ești ocupat zi, noapte, tot, nu vrei să faci și acest lucru (n.r.căsătoria) și să faci și rău unei familii. Ca să spui că am familie, dar în același timp să nu ai familie. Pentru că trebuie să alegi la un moment și trebuie să reduci activitatea pe o parte. Eu nici astăzi nu pot să reduc activitatea asta atât de mult ca să pot să spun am timp liber sau liniște. Nu regret și fiecare chestie are un aspect pe care trebuie să-l înțelegi: pentru a face asta, trebuie să renunți la asta, pentru a face un lucru, trebuie să scazi un alt lucru. Asta înseamnă să duci o pasiune până la capăt și să o duci continuu, cu același nivel de pasiune, să nu o scazi.”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Citește și:

Cine este Raed Arafat, omul momentului în România. S-a născut în Siria, iar la 16 ani a emigrat în România

Șeful DSU recunoaște că viața de familie nu este pentru el, iar timpul nu i-ar permite să împace cariera cu viața de om căsătorit. Nu și-a dorit niciodată să facă o femeie să sufere.

„N-am vrut să las pe cineva să mă aștepte la infinit acasă sau să nu mă mai aștepte…(râde). Pentru că asta este în final, la un moment dat o să-ți spună, mai ales dacă ai și copii… Sunt mulți care trec sau au trecut prin această situație. La un moment dat, trebuie să stai și să alegi, trebuie să stai și să spui: da, merge așa sau renunț la asta sau nu mai fac asta, ca să pot să fac cealaltă parte, deci nu merge să lucrezi cum am lucrat eu și asta toți colegii știu, și ca program de lucru și tot. Să mai ai și alte obligații e foarte greu.”, a mai spus Arafat.

Raed-Arafat-4Raed-Arafat-4

Avea un program infernal încă din tinerețe

Wargha Enayati, fost coleg de facultate și cel mai bun prieten al lui Raed Arafat, a povestit, în urmă cu câțiva ani, o întâmplare amuzantă din tinerețea secretarului de stat.

„Mama mea venea din Germania să mă viziteze, iar noi deja eram ca o familie. La un moment dat, Raed a fost dat afară din Cluj și a fost trimis la Târgu Mureș. («Comportamentul nepotrivit era încercarea de a înființa primul departament de terapie-intensivă acolo», a ținut să precizeze Arafat). Mama a zis: «trebuie să vorbim cu Raed, nu se mai poate! Trebuie să se căsătorească. Mama lui nu e aici și trebuie să avem grijă de el». I-am zis: «Ok, mamă, încearcă!». Și am lăsat-o trei zile la Târgu-Mureș, cu Raed. Când m-am întors, mi-a zis: «Wargha, și dacă vrea să se căsătorească, te rog din tot sufletul, și-l rog și pe Raed, să nu o facă, pentru că viața lui e o nebunie!». Era zi și noapte cu telefoanele în jurul lui…'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton