Motivul pentru care Petre Geambașu a ajuns de urgență la spital. Mesajul trist transmis de artist

 Lixandru Livia
.

Petre Geambașu a fost înternat în stare critică din cauza problemelor de sănătate pe care le are de mai mai mult timp. Artistul, în vârstă de 76 de ani, a suferit o criză teribilă de discopatie pe 1 octombrie și, zilele trecute, a rămas țintuit la pat din cauza durerilor insuportabile.

37800762_1877152369017044_3633334090926653440_n37800762_1877152369017044_3633334090926653440_n

Petre Geambașu a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a explicat celor care îl urmăresc, ce s-a întâmplat și cum a ajuns într-o astfel de situație.

„(…) Chiar în prima zi a lunii octombrie, am intrat într-o criza foarte puternică de Discopatie (o boală mai veche a subsemnatulu) și m-am dus cu salvarea la spital unde mi s-a administrat o perfuzie puternică care in cca. 3 ore m-a ameliorat substantial și m-am reîntors la domiciliu pe picioare.

Am continuat să iau timp de o săptamana antiinflamatoare puternice, exagerat, aș putea spune: după ureche.  Mi-am revenit destul de bine, mi-am susținut si câteva Evenimente prin țară. Între timp am făcut RMN ,urmând ca doctorii să se pronunțe în legătură cu eventualitatea intervenției chirurgicale. A trecut ceva timp si iată că acum cca. 2 săptămâni durerile au revenit mai puternice ca prima dată.

Am rămas țintuit la pat cu dureri îngrozitoare, fără să mai am posibilitatea de a mai administra ANTIINFLAMATOARE, riscând probleme de ordin cardiologic. Am tot așteptat ca să treacă de la sine, ceea ce nu s-a întâmplat, iar luni, adica ieri, m-am prezentat din nou la spital ca să mi se faca tratament sub observatie strictă.

Deja sunt mai bine, ma pot deplasa și, probabil că în 2-3 zile, voi reveni acasă; urmând ca doctorii să decidă dacă după sărbatori se intervine chirurgical sau se recurge la alte metode: acupunctură, fizioterapie. Cam despre asta este vorba. Îmi doresc, dar vă doresc și dumneavoastră, tuturor, să avem: SĂRBATORI FERICITE!', a scris cântărețul Petre Geambașu pe pagina sa oficială de Facebook.

Fiul lui Petre Geambașu și fosta soție, bănuiți de corupere sexuală a minorilor

Se pare că asupra lui Călin Geambașu și Angelica Cadar planează suspiciunea de corupere sexuală a minorilor, iar din acest motiv judecătorii au dispus și sesizarea Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială a Copilului Ilfov.

Recent, magistrații au respins plângerea depusă de Angelica Cadar, fosta logodnică a lui Călin Gemabașu.

Instanța a dispus acum sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, urmând a fi demarată o anchetă amănunțită în cazul celor doi. Călin Geambașu a făcut pentru Libertatea, primele declarații cu privire la acest subiect delicat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton