Motivul pentru care Octavia Geamănu nu și-a mai dorit al doilea copil: “Mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură, în burtă” / EXCLUSIV

.

Octavia Geamănu, prezentatoarea Observatorului de weekend, și Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5, sunt căsătoriți de 7 ani și au un băiețel superb, Andrei, în vârstă de 5 ani și jumătate. Cei doi au rămas în formulă de 3, întrucât vedeta Antenei 1 a exclus ideea de a mai repeta experiența unei sarcini cu probleme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Octavia Geamănu își adoră pur și simplu fiul, pe Andrei, care seamănă leit cu tatăl lui, Marian Ionescu. Deși îi plac foarte mult copiii și soțul ei și-a exprimat clar dorința de a mai avea un copil, știrista a refuzat din start ideea. Și asta pentru că perioada de sarcină a fost una extrem de grea pentru ea.

Octavia-GeamanuOctavia-Geamanu

Octavia Geamănu a descoperit în sarcină trombofilia

La un an de la nașterea lui Andrei, lui Marian Ionescu i-a surâs ideea de a deveni din nou tată. Și chiar a adus subiectul în discuție. Traversând o perioadă dificilă cât a fost însărcinată, Octavia i-a explicat partenerului său de viață că fizic și psihic nu o mai poate lua de la capăt. Andrei este suficient. Marian își dorea încă un copil, dar a înțeles că e suficient, din pricina faptului că am avut o sarcină foarte grea și nu sunt dispusă să mai trec din nou prin acea perioadă. A fost o perioadă grea, pentru că am avut trombofilie, pentru că am stat foarte mult timp în pat, mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă. E genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește', a declarat, în exclusivitate pentru VIVA!, Octavia Geamănu. Prin urmare, Marian Ionescu a înțeles și i-a respectat  dorința, abandonând ideea de a mai avea al alt copil. Artistul mai are un băiat, Carmin, în vârstă de 37 de ani, dintr-o relație anterioară. Marian este un tată foarte implicat, un soț extraordinar, mai mult de atât nu aveam la ce să sper, ca să fiu sinceră„, a adăugat ea.

Citește și: Cum se înțeleg Octavia Geamănu și Marian Ionescu după șapte ani de căsnicie: „Nu e uşor să stai cu mine sub acelaşi acoperiş”

Citește și: Octavia Geamănu, mesaj acid pentru influenceri: „Prost gust, promiscuitate, decadență”

Citește și: Ce se întâmplă acum în viața amoroasă a Andreei Bălan: „Un bărbat puternic care știe ce vrea nu se lasă intimidat de statutul meu'/ EXCLUSIV

Citește și: În plin divorț de Alexandru Ciucu, Alina Sorescu își relansează cariera muzicală: Voi avea propriul show la Sala Palatului, alături de trupa mea' / EXCLUSIV

Fiul lui Marian Ionescu nu e atras de muzică

Marian Ionescu i-a dedicat piesa Copil' fiului său, Andrei, piesă pe care a lansat-o chiar de 1 Iunie și care face parte din Minimal',cel mai nou album semnat de Direcția 5. Se pare însă că micuțul nu îi va călca pe urme celebrului său tată, în ciuda străduințelor Octaviei de a-l împrieteni cu pianul. Andrei nu are nicio treabă cu muzica. În mod normal așa am fi crezut: că e atras de muzică, pentru că îl puneam eu pe scaunul de la pian  și săracul nu putea să meargă în picioare, deci nu avea cum să fugă de acolo. Andrei pictează, joacă tenis, merge la karate, îi place echitația. Săptămâna viitoare are serbarea de final de grădiniță, în toamnă începe clasa zero. L-am dat de mic la grădiniță, că viața nu e ușoară și să știe despre ce e vorba', ne-a povestit ea.

Are o fixație pentru calitatea pielii și a părului

Zilele trecute, ea a fost prezentă la un eveniment de lansare a unei game de colorare. Vedeta recunoaște că se preocupă îndeaproape de modul în care arată. Am o fixație pentru calitatea tenului, calitatea părului, calitatea pielii, ori pentru asta, dincolo de sfaturile medicului dermatolog am nevoie și de recomandările unui specialist, iar Diana este cea pe care mă pot baza că știe despre ce e vorba', a precizat Octavia, știrista fiind o prezență destul de rară la evenimentele mondene.

Foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton