Motivul pentru care Katie Holmes şi-a ascuns relaţia cu Jamie Foxx timp de 3 ani

 Florentina Liutic
.

Fotografiile cu Katie Holmes şi Jamie Foxx ţinându-se de mână pe o plajă din Malibu au făcut ieri înconjurul Internetului.

Cei doi actori, împreună de 3 ani, şi-au făcut astfel publică dragostea în faţa tuturor, fără a se mai ascunde.

Pe 9 iulie 2012, Katie Holmes a divorţat în mod oficial de Tom Cruise, ea reuşind să păstreze custodia fetiţei lor, Suri. Însă actriţa a trebuit să accepte o clauză conform căreia timp de 5 ani nu va avea o relaţie publică cu nimeni. Katie s-a obligat astfel să ducă o viaţă personală extrem de discretă, chiar dacă urma să întâlnească pe cineva de care să se îndrăgostească, lucru care s-a şi întâmplat, de altfel.

Vezi si:

A fost seara lor. Penelope Cruz si Javier Bardem, indragostiti pe covorul rosu la Venetia

Cei 5 ani au trecut, iar acum Katie Holmes este cu adevărat o femeie liberă care îşi poate trăi dragostea în văzul tuturor.

În ultimul timp zvonurile legate de relaţia dintre Katie si Jamie s-au înmulţit, însă cei doi au negat că între ei ar fi o poveste de iubire. Lucrurile s-au complicat când au fost surprinşi împreună într-un restaurant, iar relaţia lor nu mai putea fi ascunsă prea mult timp.

Din fericire, cei doi sunt acum liberi să se afişeze împreună, iar prima lor apariţie oficială pe covorul roşu va fi una cu adevărat senzaţională. Noi abia aşteptăm sa-i vedem.

 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton