Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Impresara își asumă greșeala

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost surprinși sâmbătă la finalul meciului de Liga 1 dintre Astra și FC Botoșani, scor 2-2, într-o postură inedită. Sexy-impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, iar acum s-a aflat motivul!

Chiar după ce Simona Halep a devenit regina la Wimbledon, Anamaria Prodan a comis-o chiar în fața jurnaliștilor, a camerei de filmat, iar imaginile au devenit virale. Ea și Dan Alexa au fost surprinși discutând după meci.  Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie, scrie  TV Telekom Sport. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, notează aceeași sursă, apoi cearta a continuat în vestiare.

Anamaria Prodan si Dan AlexaAnamaria Prodan si Dan Alexa

https://www.youtube.com/watch?v=E8YziBt1D6A

Cine e bruneta pentru care Dan Alexa și-a luat un pumn de la Anamaria Prodan

Dan Alexa era însoțit de o domnișoară brunetă. Conform Libertatea, Andrada l-a așteptat pe antrenor cât timp acesta se certa cu Anamaria. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, iar Andrada a văzut meciul din tribună. La finalul partidei, Dan și Andrada s-au reîntâlnit la ieșirea din stadionul de la Giurgiu și au plecat împreună. De partea cealaltă, Anamaria Prodan a plecat cu limuzina.

Reacția lui Dan Alexa după ce a fost lovit cu pumnul de Anamaria Prodan

'N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioși! Am citit și eu. Aveți să mă întrebați ceva de fotbal', a spus antrenorul.

Anamaria Prodan, primele declarații după cearta cu Dan Alexa

„Eu sunt mai nervoasă, mai vulcanică. Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că-mi ia fața Halep! M-am gândit să scrie presa despre mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledonul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât'. 

Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa

„Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România”, a spus Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Foto: Facebook, Sport.ro

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton