Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor: „Am știut că nu voi avea…” 

 Borcilă Andreea
.

Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. Tânăra din tribul Vulturilor a primit cele mai puține voturi din partea publicului. La auzul veștii că va părăsi competiția, Alexandra Duli nu s-a mai putu abține și a izbucnit în lacrimi. Recent, fosta Războinică a dezvăluit care au fost primele lucruri pe care le-a făcut după concurs, dar și de ce crede că ea a fost eliminată de la Survivor România. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor acum câteva ediții de la Survivor România. În pericol de a pleca acasă au fost și Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, astfel că au fost trei nume supuse nominalizării. Alexandra Duli a fost cea care a primit vestea din partea gazdei emisiunii, Dan Pavel. Verdictul, spune ea, era de așteptat, însă chiar și așa, tânăra nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în plâns. Înainte să plece, ea și-a lua rămas bun atât de la tribul ei, Vulturii, dar și de la Tigrii, foștii Războinici. 

Alexandra-Duli-8Alexandra-Duli-8

În tribul Vulturilor, au rămas cele mai puține persoane, cinci la număr, dintre care Elena Chiriac este singura fată din echipă. Chiar dacă au rămas mai puțini, acest lucru nu le-a stat în calea câștigării celor mai importante probe, inclusiv jocuri de comunicare sau de imunitate. După plecarea lui Duli, i-a urmat drumul și Mari Fica. Săptămâna aceasta, fanii vor vedea cine va pleca acasă dintre Doru Răduț, Marian Drăgulescu și Blaze. 

Citește și:  Alexandra Duli, după ce a fost eliminată de la Survivor:„Îmi va lua ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală'

Citește și: Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența'

Citește și: Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct:„Să-mi mai zici tu mie vreodată, în față, că…'

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii.Ce sumă a primit pe imobil

Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Alexandra Duli a vorbit deschis despre perioada după eliminarea de la Survivor România. Pentru ea, pierderile au fost cele mai dificile momente, pentru că nu aveau parte de recompensă. Cu timpul, a învățat să le gestioneze și să se gândească la cei dragi de acasă.

Totodată, Alexandra Duli a trecut de la echipa Războinicilor, alias Tigrii, în cea roșie, a Vulturilor, după ce anumite reguli ale concursului s-au schimbat. În prima noapte de după marea schimbare, nu i-a venit să creadă că va fi permanentă. Cu toate astea, s-a gândit că are mai multe avantaje în noua formulă pentru a dovedi că poate să aducă puncte echipei. Imediat după eliminarea, tânăra a povestit care au fost primele lucruri pe care le-a făcut, dar și de ce crede că ea a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Am sunat-o pe mami, direct pe FaceTime. Am plâns amândouă. Mi-a fost foarte dor de ea. Am mâncat o pepperoni pizza, tiramisu și o bere! A trebuit să îmi fac poftele! (…) Am știut că nu voi avea nicio șansă alături de Marian, campion mondial, și Elena care a mai participat la o emisiune. Era de așteptat ca ei să aibă o audiență mai mare decât a mea', a explicat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă, capturi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton