Motivul incredibil pentru care Prințesa Diana a concediat-o pe bona Prinților William și Harry. I-a interzis să-i mai vadă vreodată!

 Oana Pantazi
.

Deși William și Harry o iubeau foarte mult, Prințesa Diana a concediat-o pe bona lor, Barbara „Baba” Barnes și, mai mult, i-a interzis să mai ia legătura cu ei vreodată. Iată care este motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Diana a avut o căsnicie tristă și plină de frustrări alături de Prințul Charles, care nu a renunțat la Camilla nici măcar în primele luni de căsnicie, așadar, odată cu nașterea celor doi fii ai săi, și-a dedicat viața creșterii și educării lor. Iar alegerea guvernantei Prinților William și Harry a fost extrem de importantă.

Iată însă că istoricul regal robert Lacey povestește în biografia Battle of Brothers, o istorie neștiută din copilăria fiilor Prințesei Diana. Conform acestuia, soția Prințului Charles a concediat-o pe bona Barbara „Baba” Barnes, deoarece considera că era „mult prea posesivă” cu fiii ei. Mai mult, lui Barnes i s-a interzis și să-și ia la revedere de la William și Harry sau să mai ia vreodată legătura cu ei după despărțire. „Pur și simplu s-a volatilizat din viețile băieților”, a spus Lacey.

Citește și: Cum se comportă chef Sorin Bontea în rol de tată și ce sfaturi are pentru copiii lui: „Copii mari, probleme mari” / EXCLUSIV

Bona devenise prea posesivă cu William și Harry

Ce s-a întâmplat, de fapt? Se pare că, atunci când a fost angajată, „Baba”, cum o porecliseră cei doi prinți, s-a impus imediat și a preluat controlul. Un angajat al Palatului Kensington povestea că „Barbara păzea etajul unde stăteau cei doi băieți mai ceva ca Vaticanul… Acela era regatul ei”. „Baba” „devenise pentru ei un fel de mamă-surogat”, mai ales că petreceau foarte mult împreună cu bona, care îi învăța să meargă, să vorbească și să citească.

Barnes era cea care „îi consola când se trezeau noapte plângând” și, mai mult, i-a luat pe prinți și într-o vacanță de familie, fără părinți – în Scoția și Insulele Scilly -, unde s-a ocupat de ei ca o adevărată mamă. Conform lui Lacey însă, nu puțini au fost cei care au observat că Barnes devenise mult prea posesivă cu băieții, opinie pe care, în cele din urmă, a ajuns să o împărtășească și Prințesa Diana. Nu e exclus însă ca ea să fi simțit și o urmă de gelozie, deoarece copiii ei deveniseră mult prea atașați de o străină…

Citește și: Adele s-a îndrăgostit din nou, după divorțul dureros! Cine este iubitul ei și ce cadou fabulos i-a făcut

Picătura care a umplut paharul

Pentru Prințesa Diana, picătura care a umplut paharul a fost excursia pe care Barnes a făcut-o, în 1986, pe insula caraibiană Mustique, pentru a participa la ziua de naștere a fostului ei angajator, flamboaiantul Lord Glenconner.

Acolo, bona familiei regale a fost fotografiată alături de celebrități ca Raquel Welch și Prințesa Margaret, iar asta în special a deranjat-o pe Diana, care a considerat că bona și-a cam luat nasul la purtare. Când bona s-a întors din vacanță, Diana i-a spus brusc că ar fi mai bine dacă ar pleca.

Plecarea ei a fost rapidă și brutală. Prințesa Diana a dat instrucțiuni ca bagajele bonei să fie strânse și orice urmă a trecerii ei pe acolo să fie îndepărtată, De altfel, i-a interzis acesteia să-și ia la revedere de la William și Harry și să ia legătura cu ei sub vreo formă sau alta.

Paradoxal, pierdera guvernantei în copilărie avea să le folosească mai târziu celor doi prinți. Când a murit Prințesa Diana, în 1997, William și Harry au reacționat neașteptat de bine… Iar asta pentru că, susține autorul, mai pierduseră o dată o figură maternă – pe bona de care fuseseră atât de atașați.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton