Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru titlu: "O ipocrizie, o falsitate"

 Dumba Gabriela
.

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru titlu. Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat de ce nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi, după ce echipa Farul Constanța, pe care o antrenează Regele a devenit campioană. Cu toate astea, Becali recunoaște meritele lui Hagi și se bucură pentru el, având în vedere că îi este naș și prieten din copilărie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru titlu. Gică Hagi l-a învins din nou pe Gigi Becali în lupta pentru titlu, așa cum a făcut-o și în 2017, când FCSB a contestat victoria la TAS. Acum, Gigi și-a recunoscut înfrângerea, dar a dezvăluit că nu l-a felicitat pe nașul său pentru câștigarea campionatului.

239547545_374283657393692_7918750899016674380_n239547545_374283657393692_7918750899016674380_n

Motivul pentru care Gigi Becali nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru titlu

Gigi Becali recunoaște că se bucură pentru Hagi, nașul și prietenul său din copilărie, însă nu îl poate felicita pentru că l-a învins. Asta ar însemna, spune el, o ipocrizie, având în vedere că simte altceva în suflet, iar el nu vrea să fie fals, spune Becali.

„Ce-i aia să feliciți? E prea mult să stai să feliciți. Ar fi o ipocrizie, o falsitate. Adică îl feliciți pe ăla care a câștigat războiul cu tine. Eu fac doar ce simt. Eu nu sunt om fals.

M-am bucurat pentru ce am simțit. La 2-0 i-am văzut fața lui Gică și îmi părea rău de el. Altă dată nu era așa. Am pierdut și era Gică campion și am zis „Lasă, domnule. Până la urmă e nașul meu, prietenul meu din copilărie. Fotbalul e viața lui, și-a pus totul. Poate e mai bine așa. Mie mi-a dat destule Dumnezeu„.

M-am evaluat și m-am bucurat. Poate Dumnezeu face toate astea ca să vadă cum sunt. Eu mă consider mai bun decât acum câțiva ani. Dar e prea mult să felicit. Nu simt asta. Ce zic, aia e. Dacă zic că îmi părea rău de el la 2-0, înseamnă că așa e. Nu zic minciuni', a spus Gigi Becali la OrangeSport.

Reacția 'Regelui' nu s-a lăsat așteptată și a oferit un răspuns elegant. 'Nu e nicio problemă, poate o să vorbim zilele următoare. Fiecare interpretează cum vrea, mergem înainte', a spus Gică Hagi, la emisiunea Liga Digisport.

Citește și: De ce se retrage Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: „Mai bine mai târziu decât niciodată

Citește și: Cum au reacționat părinții Deei Maxer după ce artista și-a făcut un nou iubit și ce părere au despre Robert Drilea: „Mama și tata cum să privească? Ai mei…’

Citește și: Când are loc finala Survivor 2023 și ce concurenți au rămas în Republica Dominicană. Emisiunea și-a schimbat ora de difuzare

Gică Hagi, mesaj cu trimitere la Gigi Becali, la petrecerea de titlu

„Le-am pus clar băieților și în vestiar un lucru important, un sfat de viață! Nu contează câți bani ai. Trebuie să ai dorință și să lupți. Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei! Ăsta e cel mai important lucru pe care-l știu și-l aplic în viața asta. Banii sunt importanți, însă diferența o fac alte lucruri', a spus „Regele'.

Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat de câți bani are nevoie pentru a face o echipă de Liga Campionilor:

„Dublu față de cât am acum! Pe salarii de jucători și pe cheltuieli, dublu. Tot ce înseamnă salariile de la echipa mare trebuie să fie 50% din buget. Dacă treci de 60%, poți să te duci în cap. Dacă rămâi cu cheltuiala asta, merge. Eu niciodată n-o să vorbesc înainte. Ideea noastră este să construim o echipă competitivă pentru Europa”, a spus Hagi citata de gsp.ro.

Printre altele, Becali a ținut să laude calitățile de necontestat ale lui Gică Hagi, antrenor despre care a spus că este singurul capabil să își motiveze jucătorii, astfel încât să facă o remontada de la 0-2 și să câștige cu 3-2 un meci care se dispută cu titlul pe masă.

„Hagi ce să spui de el? Păi numai el a putut să facă așa ceva, cu o echipă de copii, de la 2-0 să remonteze. Cine putea să facă așa ceva? E mentalitatea de mare profesionist, de muncitor, de om care cunoaște fotbal și care îi mănâncă dacă nu fac ce trebuie să facă. A dat Nedelcu o minge lungă și a țipat la el, bă, mingea jos', a mai spus Becali.

Hagi i-a mulțumit în mod special soției, Marilenei, cu care a ieșit de mână pentru a primi medalia de campion

Hagi mai știe și că va avea nevoie în continuare de toată susținerea soției lui, Marilena (53 de ani), așa cum i-a oferit în toți acești ani. Discreta doamnă Hagi a ținut să fie în umbră, să nu iasă în evidență cu nimic, ci să „lucreze” pentru „Rege” și pentru cei doi copii ai lor, Kira și Ianis.

Și de aceea, Gică a ținut să-i mulțumească în mod special femeii alături de care este de aproape 30 de ani.

Dedic titlul jucătorilor. Ei sunt … Eu am muncit cu ei, ai au muncit cu mine. Și Constanței. Galeriei și, bineînțeles soției, că mă suportă și celor doi copii. Ianis a dat gol azi, primul gol …

Ce mesaj îi dau ei (n.r. Marilenei)? Păi, ea mi l-a dat mie că m-a lăsat să cheltui toți banii. M-a lăsat și nu a zis niciodată nimic. E cu mine, e lângă mine, e esențial să te sprijine. Când acasă lucrurile nu stau bine este clar că nu poți ajunge la teren în condiții bune. M-a lăsat să cheltui bani mulți„, a spus Hagi, la microfonul Digi Sport.

foto: Facebook Gheorghe Hagi / GSP.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton