Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă: „Am regretat că nu am avut copii”

 Martin Lorena
.

Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă. Atunci când vine vorba despre cântărețele care și-au pus amprenta asupra industriei muzicale românești nu o putem omite pe Corina Chiriac. Deși această a avut parte de o carieră impresionantă, a rămas cu un mare regret în suflet. Vedeta susține că a avut momente în care s-a gândit cu tristețe la faptul că nu a devenit mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite interprete din România. Aceasta, deși are o carieră impresionantă în industria muzicală, a trăit întotdeauna cu un regret. Vedeta nu a devenit niciodată mamă, lucru care a demoralizat-o odată cu trecerea anilor. Acum, ea vorbește despre motivele pentru care nu a avut copii, dar și despre relația cu Virgil Anastasiu.

Corina-Chiriac-1Corina-Chiriac-1

Motivul pentru care Corina Chiriac nu a devenit mamă

Corina Chiriac a vorbit despre cel mai mare regret al ei, acela că nu este mamă. Aceasta și-a amintit de mama sa, care putea să aibă o carieră impresionantă ca pianistă dacă nu rămânea gravidă. Vedeta a dat de înțeles că motivul pentru care nu a avut copii a fost implicarea în lumea muzicii.

Câteodată, am regretat că nu am avut copii, au fost multe momente. Mama, dacă nu se mărita, şi nu mă avea pe mine şi nu erau vremurile care erau în anii 50, ar fi fost o mare pianistă, cânta superb la pian. Dar s-a măritat şi a făcut un copil', povestea Corina Chiriac acum câţiva ani.

Virgil Anastasiu, despre Corina Chiriac: „Era soția perfectă'

Corina Chiriac a fost căsătorită timp de patru ani cu Virgil Anastasiu. Aceștia au divorțat în America în 1997. La vremea respectivă s-a zvonit că bărbatul ar fi părăsit-o pe frumoasa vedetă pentru a se bucura de viața mondenă.

Corina era soţia perfectă. Cuminte, casnică, avea grijă de gospodărie, făcea curat, mă aştepta cu mâncare. Sunt mândru că am fost singurul soţ al Corinei Chiriac. Ea însă voia să stau mai mult cu ea, iar eu voiam ca ea să participe mai mult la viaţa mea mondenă', a mărturisit Virgil Anastasiu, într-o emisiune de la PRO TV.

Cui îi va lăsa averea

Având în vedere că interpreta nu are copii, aceasta își va dona averea unor lăcătuși de cult. De-a lungul anilor, Corina Chiriac a făcut foarte multe donații pentru Biserici.

Aceasta a avut două proprietăți în București pe care le-a vândut pentru sume de 100.000 de euro, respectiv 20.000 de euro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton