Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida: "Simțeam încărcătura negativă..."

 Dumitrache Laura
.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Are o carieră de succes și o familie frumoasă alături de Virgil Șteblea. Cei doi au împreună o fiică, Zenaida, în vârstă de aproape cinci ani. În ultima perioadă, vedeta nu a mai postat pe Instagram imagini cu fiica ei, iar acum a explicat de ce a luat această decizie. Iată motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida. Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea în anul 2019 și au împreună o fetiță, Zenaida. Vedeta este urmărită de milioane de români pe rețelele de socializare, iar în ultima perioadă nu a mai postat imagini cu fiica ei. De curând, le-a arătat internauților cât de mult a crescut Zenaida.

adelina si fiica eiadelina si fiica ei

Adelina Pestrițu, în vârstă de 36 de ani, a devenit mamă în urmă cu aproape cinci ani, aducând pe lume o fetiță minunată. De atunci, viața acesteia s-a schimbat radical, iar de la un timp a decis să o țină pe Zenaida departe de ochii lumii.

Citește și: Cum a cucerit-o Virgil Șteblea pe Adelina Pestrițu: „Nu s-a lăsat până nu mi-a demonstrat că el poate fi tatăl copilului meu' / Ce îi reproșează în vacanțe

Citește și:Ce a primit Adelina Pestrițu de la fiica ei, Zenaida, la împlinirea vârstei de 36 de ani: 'A fost cel mai frumos cadou'

Citește și:Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o după despărțirea de Cătălin Cazacu

Citește și:Cum arată vila cu cinci camere, din Snagov, în care locuiește Mirela Vaida: „Îmi zic vecinii că le-am distrus liniștea”

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini cu fiica sa, Zenaida

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, fiind urmărită de mai bine de un milion de internauți pe rețelele de socializare. Vedeta este căsătorită cu Virgil Știblea, iar împreună au o fetiță, Zenaida. În urmă cu o lună, Adelina Pestrițu a postat câteva imagini cu fiica ei, iar internauții au rămas uluiti de frumusețea micuței.

Recent, Adelina Pestritu a dezvăluit care este motivul pentru care a decis să nu mai posteze des imagini cu fiica ei. Conform acesteia, a simțit nevoia să o țină departe pe Zenaida, de tot ce este negativ în mediul online. Nu pot să spun că acum o să o postez foarte des. Mai răruț că este mai drăguț, vorba clasică. Dar cred că, din când în când, este frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea pentru că primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Mulți mi-au zis: Ți-am dat follow ca să văd copilul acela frumos, de ce nu îl mai postezi?'„, a declarat Adelina Pestritu pentru Ego.

Adelina Pestrițu: „Simțeam încărcătura negativă”

O lungă perioadă de timp, Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini in mediul online cu fiica ei, iar recent a decis împreună cu soțul ei să mai publice câte o poză cu ea.

Tocmai pentru că atunci am simțit să luăm așa o pauză de la rețelele de socializare. Simțeam încărcătura negativă, simțeam nevoia să o țin departe, să o protejez. După ce a mai crescut puțin, am decis, evident, împreună cu soțul meu, că, din când în când, ar mai trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mamă nu are cum să îți explice de ce a simțit așa și nu așa. Pentru ea, lucrurile sunt pe moment. Se gândește întotdeauna la binele copilului ei. Așa fac și eu. Întodeauna, da, luăm deciziile de comun acord. (n.r cu soțul ei) Ne așezăm frumos la masă, povestim, vedem avantaje, dezavantaje, ne sfătuim, ca într-o familie normală.', a mai spus vedeta.

Ce frici are Adelina Pestrițu de când a devenit mamă

Adelina Pestrițu este o mamă devotată și extrem de implictă în viața micuței sale. Soția lui Virgil Șteblea a declarat că are multe frici de când a devenit mamă, mai ales când zboară cu avionul. Chiar și așa, Adelina Pestrițu reușește să fie o mamă responsabilă pentru Zenaida.

De acolo mi s-au declanșat foarte multe frici, în special asta de avioane. De zboruri lungi și agitate, de când am devenit mamă. Responsabilitatea mea este uriașă, responsabilitatea oricărei mame este uriașă. Când sunt cu cea mică, mă gândesc: Aoleu, sunt cu cea mică!'. Când sunt fără ea, mă gândesc: Aoleu, sunt fără ea!'. Deci indiferent cum aș face și cum aș calcula eu, tot am această frică. Nu știu dacă o să pot să îmi înving această teamă de turbulențe, dar ce să facem? Le ducem, nimeni nu este perfect.', a mai spus adăugat Adelina Pestrițu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton