De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani: "Am lăsat viața să mă surprindă"

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani. Fuego este cu siguranță un artist extrem de apreciat și dăruit carierei sale. Cântărețul este preocupat de o mulțime de proiecte, iar unul dintre acestea este pictura, o pasiune nou descoperită. În muzica sa, Fuego vorbește în special despre iubire și familie, însă artistul nu s-a căsătorit nici până la acest moment. În ciuda relațiilor de lungă durată pe care le-a avut, Fuego a decis să rămână un burlac convins. Iată care este motivul acestei alegeri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani. Fuego, pe numele său Paul Surugiu, este un artist complex, care, în timp, a devenit preferatul românilor. Acesta a călătorit prin toată țara și a bucurat inimile oamenilor la concerte. Fuego a recunoscut că a trăit câteva povești de iubire cu femei pe care le apreciază și le respectă și în prezent, totuși, cântărețul nu a ajuns niciodată în fața altarului.

Artistul a format multă vreme un cuplu cu o femeie pe nume Ana Maria Ciaușu, în urmă cu 10 ani. Fuego și iubita lui se înțelegeau foarte bine, iar cunoscuții erau convinși că cei doi se vor căsători. Din păcate relația lor s-a sfârșit și fiecare a luat-o pe drumuri separate. Iată de ce Fuego nu s-a căsătorit până la acest moment.

img-8-2img-8-2

De ce Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani

Fuego este întru totul dăruit carierei sale și a învățat că fiecare lucru se întâmplă la timpul său, fapt care pentru artist este valabil și în viața personală. Este adevărat că Fuego este unul dintre cei mai solicitați artiști de la noi și are,de-a lungul anului, concerte în toată țara, așa că e de înțeles că îi rămâne puțin timp pentru viața personală. Acesta a declarat că o căsătorie va veni în mod firesc.

Citește și: Ce sacrificii a făcut mama lui Fuego pentru cariera artistului: „Este eroina mea. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la…'

Citește și: Prin ce greutăți a trecut Fuego la începutul carierei sale: „Nu pot să uit. De multe ori, nu aveam bani să cumpar…'

Citește și: Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun: „Așa, de Sărbători'. Imaginea de pe patul de spital

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Eu nu mi-am planificat niciodată viața în etape clare, concrete și-am lăsat-o mereu să mă surprindă. Cu atât mai puțin o voi face acum. Dacă sunt sănătos, viața are o mulțime de momente interesante pregătite pentru mine, fără a face eu ceva în mod firesc în această privință!' spunea Fuego, într-un interviu acordat anul trecut.

Fosta iubită a lui Fuego, despre despărțirea de artist

Paul Surugiu, Fuego pe numele său de scenă, a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Ciaușu. Artistul și tânăra au fost împreună patru ani și păreau că se potrivesc de minune. Aceștia își făcuseră și planuri de viitor. Surugiu și Ana Maria își doreau copii, însă nici acest lucru nu le-a fost menit, căci tânăra a pierdut două sarcini în timpul relației. Femeia a relatat acum ceva vreme care a fost motivul pentru care ea și artistul nu s-au căsătorit și au decis să se despartă.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul. Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii.', a spus Ana Maria Ciaușu, pentru Pro TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton