Morning ZU - ediție specială de Paște pentru prima dată în istoria emisiunii! (P)

 advertising.ringier
.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan sunt live în Morning ZU în a doua zi de Paște. Anul acesta, DJ-ii Radio ZU aleg să petreacă a doua zi de Paște, în direct, cu ZUper ascultătorii.

„Luni, de la 7.00 la 10.00, la Radio ZU o să asculți multă #MuzicaAia live, o să le sunăm pe mame. Pentru prima dată în istoria Morning ZU facem Paștele la serviciu. În a doua zi de Paște suntem în direct pe radio!', a declarat Mihai Morar.

Propunerea venită din partea echipei de DJ-i Morning ZU a „trecut' în urma unui referendum la care au fost invitați ascultătorii. Majoritatea a decis. Morning ZU se aude live luni, 20 aprilie.

In fiecare dimineață, mii de oamenii accesează contul de Facebook Radio ZU unde urmăresc și ascultă live #MuzicaAia.

Din toată lumea vin mesaje, iar toate au același vibe pozitiv pe care îl trasmite ZU de mai bine de 11 ani. „O să fie primul mix care o să spargă boxele la primul party după terminarea coronei!! Chiar mi-ați făcut ziua mai bună!!!'. „Va urmăresc în fiecare zi, dragilor… vă iubesc din suflet! SUNTEȚI CEI MAI TARI! Nu e nevoie să o mai spun… știți asta!Vă mulțumesc pentru fiecare zi dăruită de voi'. „Vă salut din Norvegia! În scurt timp o să intru în Suedia. Să cânte micul! Vă salut și să ne ferească Dumnezeu de virus!'. „Neatza, Madrid vă salută!!! Muzica cu care am copilărit e azi la ZU!!! Sunteți cei mai tari, vă ascult în fiecare zi!!!'.

„Suntem aici ca să ne facem drumul acesta prin greu mult mai ușor. Mulțumim că ați fost alături de noi. Noi v-am simțit, sper că ne-ați simțit și voi pe noi!’, le transmite Mihai Morar ZUper ascultătorilor.

Toate episoadele de #MuzicaAia pot fi ascultate pe contul de Youtube Radio ZU!

Hiturile se ascultă la ZU!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton