Mormântul lui Emil Gabor, în paragină, la 6 luni de când a murit! Monica și Ramona au uitat de tatăl lor...

 Oana Pantazi
.

După ce s-a stins în sărăcie, Emil Gabor, tatăl Monicăi, Ramonei și al Alinei Gabor, a fost uitat de tot de fiicele sale… Cel puțin după cum arată mormântul său la aproape 6 luni de la deces.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emil Gabor, tatăl surorilor Columbeanu, s-a stins în luna iunie, măcinat de boli și de regretul de a nu-și fi putut vizita cele două fiice, Ramona și Monica, plecate în lume, în căutarea unui trai luxos.

Cu puțin timp înainte de a muri, Emil Gabor își propusese să meargă să o vadă pe Monica, în America, și chiar se pregătise temeinic pentru întâlnirea cu fiica lui. Acesta le mărturisise prietenilor săi că începuse să învețe limba engleză și primise chiar și niște dicționare, însă, din nefericire, nu a mai apucat să-și împlinească visul.

Nu a apucat să-și mai vadă fetele

Emil Gabor s-a stins singur și măcinat de boală, într-o garsonieră sărăcăcioasă din Bacău, iar pe Monica și pe Ramona, stabilită în Dubai, nu le mai văzuse de ani buni.

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu știu ce acte, sunt niște legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon și înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00′,

cxvxvcvxvzcxvxvcvxvz

Cât despre cealaltă fiică a lui plecată în străinătate, bărbatul spunea cu părere de rău: „Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe și umblă mult, prin toată lumea asta’, mărturisea Emil Gabor la începutul lunii ianuarie, după ce fusese externat din spital.

Cele două fiice ale sale nu au putut fi prezente nici măcar la înmormântarea tatălui lor, Emil Gabor fiind condus pe ultimul drum doar de fiica sa de la Bacău și de sora lui.

Citește și: Mihaela Rădulescu spune adevărul despre relația cu Felix Baumgartner, după șase ani de iubire: „Am stat foarte mult despărțiți”

Citește și: Gestul surprizător făcut de George Burcea, cu ocazia onomasticii Andreei Bălan. Detaliul neobservat până acum în fotografii

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, bătuți cu bestialitate! Care a fost motivul conflictului: „Era să-l omoare”

Citește și: Anchetă în Argentina, după moartea lui Diego Maradona. Medicul personal al fotbalistului ar putea fi acuzat de omor prin imprudență

Cum arată mormântul lui Emil Gabor

Dacă la moartea sa, fiicele i-au trimis coroane de flori cu mesaje emoționante – „Cu dragoste, fiicele tale” -, la aproape șase luni de la decesul tatălui lor, Monica, Ramona și Alina lui Emil Gabor par să fi uitat cu desăvârșire de părintele lor… Mormântul său este complet neîngrijit, florile și coroanele aduse la înmormântare, de-acum de mult uscate, fiind lăsate în devălmășie, alături de crucile de lemn pe care sunt inscripționate data nașterii și a decesului, după obicei.

Dacă fiicele sale plecate în America și Dubai nu au ajuns la mormântul tatălui lor, nici Alina Gabor, fata rămasăîn Bacău nu s-a preocupat de starea mormântului tatălui ei, faptul că nu a mai trecut pe acolo de multă vreme și că niciuna dintre surori nu a plătit pe nimeni să se ocupe de locul de veci fiind mai mult decât evident.

Foto: Instagram, Wowbiz

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton