Monica Tatoiu și-a anulat vacanța în Egipt. S-a speriat de cazul româncei ucise de rechin

 Dumitrache Laura
.

Monica Tatoiu a declarat că și-a vacanța în Egipt. Afacerista a mărturisit că a luat această decizie după ce în urmă cu câteva zile, două femei, printre care o româncă, au fost atacate de rechini. Chiar și așa, vedeta a declarat că nu o sperie doar atacurile rechinilor, ci și eventualele atacuri teroriste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu este o împătimită a călătoriilor prin lume și a vacanțelor exotice. Celebra afaceristă adoră să se plimbe prin lume și să se relaxeze în locuri superbe. Vedeta avea programată o vacanță în Egipt, dar recent a anulat-o. Vedeta s-a speriat de tragedia care a avut loc în urmă cu câteva zile în Hurghada.

Monica Tatoiu in vacantaMonica Tatoiu in vacanta

În urmă cu câteva zile, o româncă din Suceava a fost atacată de un rechin, în Marea Roșie, din Hurghada. Din păcate, femeia de 44 de ani a fost găsită fără suflare la două zile după ce a fost dată dispărută. Aceasta se afla în vacanță, în Egipt, de două săptămâni.

Citește și: Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 66 de ani:”Îmi doresc să mă prindă Dumnezeu, când o să mă ia la El, între drumuri!”

Citește și: Ce este Dieta Balerinei, cu care Monica Tatoiu slăbește 1 kg pe zi:”În primele două zile te doare capul”

Citește și: Dan Negru și Florin Piersic pun la cale un nou proiect:”Pregătim ceva wow. Un moment memorabil”

Citește și: Pe ce își cheltuie Speak banii. A suferit o traumă în copilărie:„E o boală, pot să zic'

Monica Tatoiu și-a anulat vacanța în Egipt

Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor, iar în această vară plănuia să meargă în Egipt. După ce două femei, dintre care o româncă, au fost atacate de un rechin, afacerista a decis să își anuleze vacanța. Monica Tatoiu a declarat că decizia ei a fost luată după ce a aflat de cele două tragedii. De asemenea, vedeta a mai spus că a avut o premoniție înainte de ziua în care cele două femei și-au pierdut viața.

„Tot premoniţie. Cu 12 ore înainte să aflu de tragedia respectivă am citit ce s-a întâmplat cu vasul acela cu oi care s-a scufundat în apropiere de plajă. Şi am mai avut o experienţă similară acum 12 ani la San Luis. Unde o fabrică care producea conserve din peşte a deversat în mare reziduri din peşte cu sânge. Și s-a produs acelasi lucru. Atac la surferi și la cei care făceau snorkeling. Rechinii din zona Caraibe nu sunt aşa agresivi ca cei din Oceanul Indian', a povestit Monica Tatoiu la România TV.

Monica Tatoiu, sfaturi pentru românii care merg în concedii în străinătate

Monica Tatoiu a vizitat multe țări de-a lungul anilor și a mers în locații superbe, motiv pentru care a oferit mai multe sfaturi. Vedeta i-a sfătuit pe românii care merg în vacanță în străinătate. Afacerista le-a recomandat acestora să nu intre singuri în apele necunoscute.

Trecutul nu poate fi schimbat. Ce ii rog pe oameni, apropo de viitoarele concedii, niciodată nu intri in apa singur in zone necunoscute. Poți sa faci stop cardiac. Poate să-ți alunece piciorul pe ceva, poate sa te înțepe un peste. Fiul meu, in Singapore, s-a scufundat cu niște pești. Și după l-am dus la spital, i s-a umflat un braț și era suspect de embolie'a mai spus Monica Tatoiu.

Afacerista se teme de atacurile teroriste

Monica Tatoiu a declarat că teama de rechini nu este singurul motiv pentru care a ales să anuleze vacanța în Egipt. Vedeta a mărturisit că în ultimii ani au avut loc multe atacuri teroriste, motiv pentru care se teme să nu cumva să se întâmple așa ceva. „Eu in Egipt m-as teme mai mult de viitoare atacuri teroriste unde pot muri şi o suta de oameni ', a mai spus Monica Tatoiu.

Vezi şi locuri de vizitat în Lituania – cele mai apreciate destinații turistice!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton