Monica Tatoiu, sfat pentru „bărbații cu creierul cât o nucă”: „Fă-ți femeia să se simtă diferită de fiecare dată când te bagi în pat cu ea!”

 Dumba Gabriela
.

Cu un mariaj de 36 de ani la activ, Monica Tatoiu se simte îndreptățită să dea sfaturi celor care ar vrea să reziste mai mult de o vară lângă parteneră. La 63 de ani, Monica Tatoiu consideră că deține secretul unei căsnicii fericite până la adânci bătrâneți, ca-n basmele cu prinți și prințese și are sfaturi importante de dat „bărbaților cu creierul cât o nucă'.

Monica Tatoiu și soțul eiMonica Tatoiu și soțul ei

„Când stai într-o relație, nu trebuie să schimbi muierile, cum fac majoritatea bărbaţilor cu creierul cât o nucă. Trebuie să reinventezi relaţia cu femeia ta, făcând-o să fie diferită, de fiecare dată când te bagi cu ea în pat. Dar nu toţi bărbaţii sunt în stare de lucrul ăsta. (…) În fiecare an, mergând în acelaşi loc, dar acum am schimbat patul, şi ne-am mutat în altă vilă, cu 65 de euro pe noapte', a povestit Monica Tatoiu în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.

Monica Tatoiu recunoaște că investește în chipul ei, dar încearcă pe cât poate să ducă un stil de viață sănătos.

„Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii', spunea vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton