Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei: "Nici eu nu aș vrea să mai trăiesc în lumea asta mizerabilă"

 Oana Pantazi
.

După ce mama ei s-a stins din viață, pe 10 octombrie, la vârsta de 89 de ani, Monica Tatoiu a avut o reacție tulburătoare, neobișnuită pentru ea, permanent optimistă și plină de viață. Iată ce a povestit femeia de afaceri despre tristul eveniment, dar și care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus cea care i-a dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama ei s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, iar Monica Tatoiu a tras o concluzie dureroasă la scurt timp după ce a pierdut-o pe cea care i-a dat viață. Aceasta a fost operată în urma unei afecțiuni care i-a creat probleme în ultimii ani de viață, dar avea și alte probleme specifice vârstei și, în plus, în primăvară s-a infectat cu COVID-19.

afacerista-monica-tatoiu-1024×576-1afacerista-monica-tatoiu-1024×576-1

Mama ei s-a stins din viață, iar Monica Tatoiu spune că și-ar dori să-i urmeze…

Vestea tristă a fost dată de Monica Tatoiu, în timp ce se îndrepta spre Timișoara, acolo unde era internată mama sa. În urmă cu câteva zile, mama femeii de afaceri a fost operată după ce medicii au constatat că avea piatră la bilă. După operație a intrat în comă, iar din păcate, organismul ei a cedat. Vedeta nu le-a reproșat medicilor tristul deznodământ, dar a dezvăluit că, dacă ar fi mers la timp la doctor, mama ei poate ar fi trăit. Iar la final, Monica Tatoiu a tras o concluzie amară…

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată:„Alege să povestească niște chestii discutate în privat’

Citește și: Monica Tatoiu pleacă din România în insulele exotice, din cauza facturilor la energie:'E mai ieftin ca la București'

Citește și: Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț:'Nu am niciun fel de sentiment de ură'

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil'

„A avut o ocluzie intestinală netratată la timp. Colectivul impecabil. Tata lucra acolo în tinerețe. Mama s-a stins acolo pentru că a plecat prea târziu. Nici eu nu aș mai vrea să trăiesc în lumea asta mizerabilă', a mărturisit Monica Tatoiu la Prima TV.

Care au fost ultimele cuvinte ale mamei sale

Întrebată de Cristi Brancu dacă-și amintește care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus mama ei, Monica Tatoiu a dat un răspuns surprinzător.

„Mi-a zis: Sunt fericită că l-am găsit pe Dumnezeu, cam târziu, dar măcar la sfârșit', a dezvăluit, vizibil emoționată, femeia de afaceri.

Mama Monicăi Tatoiu a fost o femeie credincioasă, dar cu toate astea nu a mai intrat într-o biserică de mai bine de 30 de ani. Aceasta a asistat la uciderea copiilor pe treptele catedralei din Timișoara, la Revoluție, după ce preoții au refuzat să deschidă ușile bisericii. De atunci, mama vedetei nu a mai mers la biserică.

De altfel, la scurt timp după decesul mamei sale, Monica Tatoiu, deși îndurerată, a spus că mama ei se află deja în grija divinității.

„Mama este acolo unde și-a dorit întotdeauna, lângă Maica Domnului și mă bucur pentru ea', a dezvăluit ea pentru FANATIK.

Monica Tatoiu a mai spus că nu îi va face nicio pomană mamei sale. De asemenea, la înmormântare îi va duce trei coroane, una roșie, una albastră și una galbenă. Afacerista îi va îndeplini și ultima dorință a mamei sale. Îi va publica manuscrisul pe care l-a scris în ultimii cinci ani de viață, cu reintepretarea bibliei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton