Ce a postat Monica Tatoiu pe Facebook după ce a anunțat că a murit mama ei. Detaliul care a atras atenția tuturor: "Nu fac pomeni"

 Dumba Gabriela
.

Monica Tatoiu a anunțat în urmă cu două zile că mama ei a murit, dar nu are de gând să facă pomeni și nici nu organizează un priveghi pentru că, spune ea, nu crede în astfel de obiceiuri. Astăzi, Monica Tatoiu a postat pe Facebook o fotografie cu sicriul mamei sale, fapt care a stârnit multe reacții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a primit sute de condoleanțe din partea celor care o urmăresc pe Facebook după ce a postat o fotografie în care se află sicriul mamei sale, pe care a așezat o coroană cu flori roșii, galbene și albastre. Probabil în culorile tricolorului, vedeta spunând de multe ori că mama ei a fost un om patriot.

45654565

Ce a declarat Monica Tatoiu după ce a murit mama ei

Afacerista a transmis luni că mama ei avea diverse probleme de sănătate, iar în urma ultimei operații a intrat în comă.

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă. De cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid.

N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea”, spunea Monica Tatoiu acum două zile, potrivit playtech.ro.

Monica Tatoiu a mai precizat atunci că nu are de gând să-i facă pomană mamei deoarece ea nu crede așa ceva, ci îi va comanda o coroană în culorile tricolorului.

Citește și: Theo Rose, declarații surprinzătoare despre relația cu Anghel Damian:„Să nu se facă o comparaţie greșită’

Citește și: Carmen DellOrefice a pozat goală la 91 de ani.Este cel mai în vârstă supermodel din lume

Citește și: Irinel Columbeanu pleacă la Monica Gabor, în Statele Unite:'Mr. Pink nu cred că este gelos'

De ce se bucură Monica Tatoiu că a murit mama ei

Afacerista a mai făcut o declarație controversată afirmând că se bucură că a murit' și că s-a rugat să o ia Dumnezeu' pentru că e mai fericită acolo'.

Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește.

Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o. Nu cred în pomeni.

O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană„, a adăugat Tatoiu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton