Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta: "Și mâine aș face la fel"

 Dumba Gabriela
.

Monica Tatoiu este mândră de colaborarea ei cu Serviciile Secrete și spune că mâine ar face la fel, dacă ar fi pusă în aceeași situație. Totul a fost dezvăluit în podcastul „Tare de tot', moderat de Viorel Grigoriu pe YouTube. Monica Tatoiu a mai făcut și alte dezvăluiri din viața sa, legate de drumul său de la profesoară de matematică la femeie de afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a fost mereu o prezență cât se poate de fresh în showbiz. Incomodă poate pentru unii, de o sinceritate debordantă apreciată de alții, cert este că nu te lasă niciodată indiferent. De data aceasta, Monica Tatoiu a recunoscut că a colaborat cu Serviciile Secrete.

343343

Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete

Printre dezvăluirile pe care le-a făcut în cadrul podcastului la care a fost invitată, Monica Tatoiu a dezvăluit că a colaborat în trecut cu Serviciile Secrete, pe plan extern, și recunoaște că dacă ar fi să aleagă nu ar ezita să nu facă acest lucru chiar și acum.

„Am lucrat cu Serviciile înainte, că mi-a plăcut. Asta e în premieră. Și mâine aș face la fel. Dar nu din alea cum scrie în cărțile patriotice, nu. Dacă vrei să știi cine învârte treburile într-o ambasadă, nu e ambasadorul, nu este atașatul militar.

De regulă omul cu informațiile e atașatul cultural. Cu cât e mai mare țara, cu atât cultura e mai importantă. Când era Cortina de Fier și erau conferințe..Mâine aș face la fel', a dezvăluit Monica Tatoiu.

Citește și:Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale:„Ne-a spus că era mama lor’

Citește și:Regele Charles, prima reacție după difuzarea documentarului „Harry și Meghan’:„Toți membrii familiei vor…’

Citește și: Boala de care suferă Monica Tatoiu, de 42 de ani:'Ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești'

Cum a trecut Monica Tatoiu de la Învățământ la afaceri

Îndrăgostită de matematică, Monica Tatoiu a dat primele meditații încă de când era elevă în școala primară, ulterior ajungând o profesoară îndrăgită enorm de adolescenți pentru că știa cum să combine lecțiile cu subiectele care reprezentau interes pentru elevii de atunci.

Ulterior,, dintr-o pură întâmplare, fără să aibă legătură cu industria „beauty', a fost chemată la un interviu, ca director de vânzări, dar fost numită imediat manager al unei multinaționale pe care a condus-o către venituri record, potrivit unica.ro.

Monica Tatoiu a făcut-o praf pe Meghan Markle

Într-un interviu la Antena 1, Monica Tatoiu a fost extrem de dură la adresa fostei actrițe și consideră, cu tărie, că Meghan Markle nu se compară cu Kate Middleton.

„Eu sunt mai conservatoare şi vă spun că în anii ce urmează o să vedeţi o fricţiune între Meghan şi Kate care este o britanică adevărată cu atitudinea ei în care se văd 2.000 de ani de civilizaţie europeană.

E o atitudine de frondă pentru că oricât de mulţi bani ai avea nu poţi cumpăra istoria imperiului britanic. Şi dacă nu poţi avea îl ataci.

Acelea care nu pot ajunge undeva apelează la asta. Şi publicitatea negativă ajută. Meghan nu se poate compara cu Kate, ea vine dintr-o altă lume şi nu o să se ridice niciodată la nivlul lui Kate. Ea este pusă acolo ca să creeze iluzia prostiei că se poate schimba ceva. Nu se poate schimba nimic, doar se poate bârfi, iar când oamenii bârfesc, băncile lovesc', a spus Monica Tatoiu la Antena 1.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton