Monica Tatoiu, adevărul despre relația cu Florin Călinescu: "Nu a vrut să accepte asta și de atunci ne-am răcit"

 Oana Pantazi
.

Monica Tatoiu și Florin Călinescu au fost foarte apropiați în trecut, însă relația lor s-a răcit la un moment dat, iar în ultimii ani au ajuns să comunice extrem de rar. Totul a început după ce actorul și-a pierdut soția. Iată ce povestește femeia de afaceri despre relația lor, dar și despre motivul care a condus la acest deznodământ!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puțini sunt cei care știu că Monica Tatoiu și Florin Călinescu au fost colegi de școală și au avut o relație foarte apropiată. Relație care a continuat și de-a lungul anilor, însă care s-a diluat mult după ce soția actorului a încetat din viață. Iată care au fost motivele pentru care cei doi au ajuns să-și vorbească atât de rar, fapt neașteptat, cu atât mai mult cu cât Monica Tatoiu a fost apropiată și de soția lui Florin Călinescu.

florin_calinescu-copyflorin_calinescu-copy

Monica Tatoiu și Florin Călinescu se cunosc din școala generală

Monica Tatoiu și Florin Călinescu se cunosc încă din școala generală, cei doi fiind colegi, iar între ei s-a creat o relație care a durat ani buni. Din nefericire, în ultimii ani legătura dintre ei s-a răcit, iar totul a început după ce soția actorului a încetat din viață.

Citește și: De ce nu mai apare Monica Tatoiu la TV: „Nu permit oricui să-și dea cu părerea'

Citește și: Monica Tatoiu și soțul ei, dragoste cu năbădăi, după 40 de ani de mariaj: „Ne-am certat rău pe tema războiului din Ucraina'

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii’. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

„În clasa întâi, eu și Florin am fost colegi. El m-a plăcut, mie îmi plăcea de el doar când era mic, că era frumușel, acum s-a îngrășat. Dar a trebuit să mă mut la altă clasă. Eu am fost vagaboandă de mică, îmi plăceau băieții încă din grădiniță. În liceu eram în gașcă cu Florin. Aveam fiecare iubit/iubită. Eu eram la specială de matematică, el, la uman, iar iubitul meu la specială de fizică. Noi suntem prieteni foarte buni și acum”, a povestit Monica Tatoiu pentru Playtech.ro.

De ce s-a răcit relația de prietenie dintre ei

Monica Tatoiu și Florin Călinescu au fost prieteni o viață, însă, din nefericire, relația dintre ei s-a răcit în ultimii ani. De altfel, femeia de afaceri mărturisește că a fost apropiată și de Ana, soția actorului, căreia i-a fost alături în ultimele luni de viață. Din păcate, aceasta a murit în anul 2005, exact în ziua în care urma să împlinească 47 de ani. Din momentul acela, Florin Călinescu a fost de neconsolat și Monica Tatoiu nu a reușit să-i ridice moralul. Drept urmare, prietenia lor a avut de suferit și de atunci vorbesc doar foarte rar.

„Am fost apropiată de Ana, soția lui care a murit, care a lucrat cu mine la celebra firmă de cosmetice. Când a murit, am stat cu ea, la Budapesta, în ultimele ei luni de viață. Pe el l-a marcat foarte mult pierderea soției. Era o femeie excepțională, profundă, tandră, care pe el l-a echilibrat, fiind mai vulcanic. Și nu a vrut să accepte asta.

El e o persoană foarte complexă. De atunci ne-am răcit, pentru că nu-mi plac oamenii care nu înțeleg că, atunci când s-a terminat, s-a terminat. În viață trebuie să fii pragmatic”, a mai povestit Monica Tatoiu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton