Monica Iagăr, cu bebelușul în brațe la estetician. Sportiva de 46 de ani și-a pus botox fără anestezie: „Sunt învățată cu durerea!”

 Dumba Gabriela
.

Mămică de trei luni, Monica Iagăr și-a luat inima în dinți și a trecut pragul cabinetului de estetică pentru o intervenție cu botox. Partener în această aventură fără anestezie i-a fost chiar micuțul Efrem, cel de-al treilea copil al sportivei de 46 de ani.

Monica Iagăr a devenit mamă la 46 de aniMonica Iagăr a devenit mamă la 46 de ani

Dacă în urmă cu câțiva ani, Monica Iagăr spunea că nu este adepta operațiilor estetice, a injecțiilor cu acid hialuronic sau botox, iată că s-a râzgândit. La trei luni de când a devenit mămică, fosta sportivă în vârstă de 46 de ani a optat pentru netezirea ridurilor cu ajutorul botoxului și, situație foarte rar întâlnită, Monica nu a acceptat anestezie.

'Mie nu-mi place anestezia, sunt învățată cu durerea', a spus ea, chiar în timpul tratamentului, citată de Click!.

Fosta mare campioană la săritura în înălţime a reușit să devină din nou mamă, în august 2019, cu ajutorul fertilizării in vitro. Fosta atletă a născut un băiețel pe care l-a botezat Efrem și spune că a treia naștere a fost mai ușoară decât celelalte două. Monica mai are două fetițe, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani), din căsnicia cu Cosmin Cernat.

'Băiețelul Efrem e o minune de la Dumnezeu. I-am pus numele Efrem pentru că ne-am rugat la Sfântul Efrem ca el să vina pe lume. Am fost acum în Grecia, să-i mulțumim pentru micuț. Toată lumea știe că a fost un copil dorit, conceput prin fertilizare in vitro. Nu m-am ferit să recunosc. Poți să ai copii frumoși și sănătoși și la 50 de ani. Ba chiar pot spune că această a treia naștere a fost mai ușoară decât primele două. E un băiețel tare cuminte, la trei luni doarme singur', a declarat Monica Iagăr.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton