Monica Hill, iubita lui Cătălin Botezatu, a fost operată. Cu ce probleme s-a confruntat tânăra

 Pirvu Cristina
.

Monica Hill a fost operată de urgenţă. Actuala iubită a lui Cătălin Botezatu a avut nevoie de ajuorul medicilor. A fost băgată imediat în sala de operaţie. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România. Multe femei şi-au dorit şi îşi doresc să îl cucerească pe celebrul creator de modă. Iată că în vara lui 2018, Monica Hill, o tânără model, a reuşit să îl vrăjească. Se pare că de atunci cei doi ar fi împreună.

S-a aflat acum că Monica a avut serioase probleme de sănătate, chiara  fost operată. Medicii i-au descoperit un chist ovarian.

„Da, chiar am fost la mai mulţi doctori, am avut nevoie de mai multe opinii legate de problema aceasta. Am avut multe simptome şi chiar m-am simţit foarte rău, nu am ieşit o săptămână din casă… 
Nu, nu este o operaţie care durează foarte mult şi nici internată nu o să fiu nevoită să stau mai mult de două zile. Este o recuperare uşoară. În două săptămâni aş putea să-mi reiau activităţile zilnice. Cred că va fi de 0,5 – 1 centimentru cicatricea şi va dispărea foarte repede. Sunt foarte bine acum, cel puţin din punct de vedere psihic, am mulţi prieteni care mă susţin”, a declarat Monica Hill la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Fotografii inedite cu Cătălin Botezatu din 2000

Celebru manechin al anilor 80, Cătălin Botezatu este, la 52 de ani, un reper de eleganță. Juratul de la ‘Bravo, ai stil’ continuă să se mențină în formă și la 50+, fiind adesea întrebat cum reușește să rămână fit. Ce-i drept, din cauza unor probleme serioase la inimă, greutatea sa nu trebuie să crească și nici să oscileze. Pentru cei ce nu mai țin minte, este greu de crezut că a existat o vreme în care Bote pierduse lupta cu kilogramele. Se întâmpla în anul 2001, când acesta a realizat o ședință foto pentru VIVA!, unde Cătălin, deși elegant și grizonat, părea că abandonase lupta cu kilogramele.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton