Monica Gabor, prima apariție alături de Mr Pink după zvonurile despre despărțire! Cum au fost surprinși

 Martin Lorena
.

Monica Gabor, prima postare cu Mr. Pink după zvonurile despre despărțire! După ce s-a speculat că cei doi au pus punct relației, Monica Gabor a postat o fotografie în care apare celebrul milionar. Aceștia nu au probleme în cuplu, dovada fiind chiar imaginea distribuită de fosta „scorpie de la Izvorani'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mult timp s-a speculat că Monica Gabor și Mr. Pink au pus punct relației de iubire. Diva nu a infirmat niciodată aceste zvonuri, însă fotografiile vorbesc de la sine. Recent, aceasta a postat pe InstaStory o imagine în care l-a surprins pe celebrul ei iubit.

WhatsApp-Image-2021-10-04-at-17.49.28WhatsApp-Image-2021-10-04-at-17.49.28

Monica și iubitul ei par mai fericiți ca niciodată. Aceasta a oprit toate zvonurile în momentul în care a postat pe rețelele de socializare o imagine cu Mr. Pink, Irina și fiul milionarului.

Citește și: Monica Gabor este proprietara în acte a vilei lui Mr.Pink, din Malibu. Casa de lux costă 5,1 milioane de dolari

Citește și: Gestul surprinzător făcut de Ramona Gabor după ce Monica s-a întors în America.S-a împăcat cu Mr. Pink?

Citește și: Raluca Dumitru, noua concurentă de la Bravo, ai stil!În trecut, a participat la Survivor

Citește și: De ce și-au amânat Maria Constantin și Robert Stoica nunta:„Nu aș putea să…'

Monica Gabor, prima postare cu Mr. Pink după zvonurile despre despărțire

S-a speculat în ultima perioadă că fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-ar fi despărțit de milionarul american. Se pare, însă, că aceștia și-au mai dat o șansă împreună.

Monica Gabor și Mr. Pink par mai fericiți ca niciodată. Diva a postat pe InstaStory o fotografie în care milionarul apare alături de fiul său și de Irina, fiica Monicăi și a lui Irinel Columbeanu. Cei trei se bucurau unul de prezența celuilalt, jucând baschet, într-o încăpere special amenajată pentru jocuri.

Sunt împreună de 10 ani!

După ce a divorțat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a ales să își refacă viața departe de România. Aceasta a ajuns tocmai în America, acolo unde a început o frumoasă poveste de dragoste alături de milionarul Mr. Pink.

În 2018, fiica lui Columbeanu a dezvăluit faptul că Monica a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului ei. Mai mult decât atât, cei patru trăiesc o viață frumoasă și liniștită împreună. Aceștia locuiesc într-o vilă care valorează aproximativ 3,5 milioane de dolari.

Sursă foto: Instagram și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton