Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a reușit să ocolească executarea silită

 Dumitrache Laura
.

Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii de 11 ani, iar în urmă cu patru ani a luat-o pe fiica ei, Irina Columbeanu să locuiască cu ea. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu trăiește o viață de lux alături de iubitul ei, afaceristul chinez Mr. Pink. Cu toate astea, se pare că Monica are o datorie uriașă de plătit în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Au trecut mai bine de 11 ani de când Monica Gabor a părăsit România. În 2011 a divorțat de Irinel Columbeanu, bărbatul cu care o fiică de 14 ani, pe Irinuca. Monica și-a început o viață nouă în SUA, alături de Mr. Pink, partenerul ei. Își trăiește viața discret, departe de lumina reflectoarelor din România.

monica si irinelmonica si irinel

Deși a plecat peste ocean, Monica Gabor nu este ferită de probleme. Modelul are o datorie mare de plătit în România, reușind să scape de procesele prin care a trecut în țară. De asemenea, frumoasa șatenă a reușit să ocolească și o executare silită.

Citește și: Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu:„Ar râde lumea de mine, dar…'

Citește și:Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:”Regret. Am fost supărat pe…”

Citește și:Ce intervenții estetice are Raluca Bădulescu la nivelul feței:„Eu le vreau pe toate'

Citește și:Alex Zănoagă, amenințări pentru Bobicioiu:”Simina mă mai caută, mă întreabă unde sunt”

Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România

Monica Gabor, 34 de ani locuiește în SUA, alături de iubitul ei, Mr. Pink și fiica ei. Deși trăiește în lux și se plimbă cu mașini de lux, nu are niciun cont pe numele său. Astfel, avocata care a reprezentat-o în procesul de divorț de Irinel Columbeanu nu a reușit să-și recupereze nici până în ziua de astăzi datoria de peste 70.000 de euro.

Oficial, Monica Gabor este casnică, iar în SUA se ocupă de afacerile lui Mr. Pink și predă lecții de engleză imigranților din America.

Avocata Monicăi Gabor a rămas cu paguba

Tripona Murgu, avocata Monicăi Gabor, care a reprezentant-o în divorțul de Irinel Columbeanu nu a primit niciun ban nici până în ziua de astăzi. Deși a făcut toate demersurile legale pentru a-și recupera datoria, aceasta nu a primit niciun ban.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma delizorie, de doar 4500 de lei. Aceea i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Probema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil', a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Cu ce se ocupă Monica Gabor

Sora mai mică a Monicăi Gabor are propria afacere în Dubai, un parfum care îi poartă numele. În ceea ce o privește pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu, aceasta se ocupă de promovarea afacerilor iubitului său și predă limba engleză pentru imigranții din America. „Se ocupă de casă, de copii și Mr. Pink', declara la un moment dat Irinel Columbeanu.

În urmă cu cinci ani, Monica își lansa propria aplicație de live-streaming. Luni întregi s-a întâlnit cu românii din țară sa , iar platforma sa devenise cunoscută. Brusc, Monica a dispărut cu tot cu transmisii live, iar pe platforma sa nu s-a mai auzit nimic.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton