Monica Bellucci – Cu sânii la vedere şi protagonista unui sărut fierbinte la ceremonia de deschidere a Festivalului de film de la Cannes

 Florentina Liutic
.

La 52 de ani, Monica Bellucci a avut şansa să fie aleasă pentru a doua oară maestră de ceremonie la Cannes, iar senzuala actriţa italiană a deschis Festivalul de la Cannes aşa cum numai ea putea să o facă.

 

Şi-a făcut apariţia într-o rochie din tul, semnată Christian Dior, o creaţie transparentă, care i-a lăsat la vedere sânii şi picioarele, actriţa oferind astfel o nouă imagine memorabilă.

 

Cu rochia sa a cărei culoare oscila între negru şi albastru marin şi părul ondulat şi dat într-o parte, Monica a avut o apariţie care nu a lăsat pe nimeni indiferent.

 

Rochia, o creaţie a unui designer francez, i-a dat Monicăi un aer maiestuos şi foarte senzual, aceasta reuşind să-şi arate corpul, dar şi sa-l ascundă în acelaşi timp. Cu sânii acoperiţi, dar în acelaşi timp la vedere, cu o fustă care părea să nu ascundă, nimic, Monica Bellucci a confirmat încă o dată de ce este una dintre cele mai frumoase si sexy femei.

 

Alături de Alex Lutz, actriţa a dansat pe melodia Piensa Mi' de Luz Casal de pe coloana sonoră a filmului „Tocuri ascuţite', filmul regizorului Pedro Almodovar, cel care prezidează juriul de la Cannes în acest an.

 

Dansul lor s-a terminat cu un sărut fierbinte, cei doi amintind de un moment similar petrecut anul trecut şi ai cărui protagonişti au fost Catherine Deneuve şi Laurent Lafitte.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Monica Bellucci si Alex LutzMonica Bellucci si Alex Lutz

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton