Monica Bârlădeanu a semnat cu Antena 1, după 5 ani la Pro TV. La ce emisiune va apărea

 Martin Lorena
.

Monica Bârlădeanu a semnat cu Antena 1, după 5 ani la ProTV. Monica Bârlădeanu a fost una dintre vedetele cu renume de la ProTV. Deși petrecuse 5 ani alături de aceeași echipă, actrița a decis să lucreze la alte proiecte, pe un alt canal media. Astfel, ea a semnat cu Antena 1, iar prima apariție TV pe care a avut-o a fost ca jurat special la iUmor. Iată ce spune bruneta despre schimbarea majoră!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Timp de 5 ani, fanii Monicăi Bârlădeanu au putut să o urmărească la ProTV, acolo unde a participat la mai multe proiecte extrem de interesante! Acum, ea a decis să facă o schimbare radicală, motiv pentru care a plecat la Antena 1. Aici, ea a participat deja ca jurat special la emisiunea iUmor. Atât jurații, cât și spectatorii au aplaudat-o îndelung la scenă deschisă!

Monica-Birladeanu-2Monica-Birladeanu-2

Ea s-a arătat foarte fericită de sosirea la Antena 1 și a declarat că a urmărit iUmor și înainte de a părăsi familia ProTV. Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Masca anti-căderea părului recomandată de Monica Bîrlădeanu:'Credeți-mă, funcționează!'

Citește și: Monica Bîrlădeanu se întoarce pe micile ecrane

Citește și: Lidia Buble a confirmat despărțirea de actorul Harlys Beccera:„Vina e…’

Citește și: Anca Ciota și Phelipe vor fi părinți de băiat:„Universul ne-a dat planurile peste cap’

Monica Bârlădeanu a semnat cu Antena 1, după 5 ani la ProTV

Monica Bârlădeanu a făcut o schimbare impresionantă din punct de vedere profesional. Aceasta a renunțat la colaborarea cu ProTV și a ales să meargă la Antena 1. Prima sa apariție televizată de la noul trust a uimit pe toată lumea. Actrița s-a prezentat la iUmor, unde Delia, Cheloo și Mihai Bendeac nu se așteptau să o vadă. Ea a făcut parte din juriu, a notat prestațiile concurenților și a primit mai multe roast-uri din partea colegilor de breaslă.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu mult entuziasm', a declarat ea.

Mai mult decât atât, vedeta a recunoscut că acesta nu este primul proiect în care se va implica la Antena 1.

„Am primit cu multă bucurie oferta Antenei 1 de a mă alătura echipei lor și deja mă simt ca într-o mare familie. Lucrăm împreună și la alte proiecte fabuloase, pe care abia aștept să vi le împărtășim în curând', a mai declarat aceasta.

Mesajul brunetei pentru echipa ProTV

După ce s-a hotărât să părăsească echipa ProTV, Monica Bârlădeanu a postat un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Aceasta a subliniat faptul că le este recunoscătoare oamenilor alături de care a lucrat timp de cinci ani de zile.

„5 ani minunați cu emisiuni, seriale, ratinguri, drame, emoții și bâlbe… pentru care mulțumesc Pro TV-ului și tuturor celor pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat acolo. Iau cu mine mai departe amintirile faine, lecțiile importante și ambiția cu care am văzut că lucrați la orice proiect, indiferent de anvergura lui… (La scenă deschisă, cu capul înclinat): mulțumesc @protv_romania, mulțumesc și vouă tuturor celor care m-ați urmărit toți anii aceștia; sunteți minunați, iar eu sunt recunoscătoare! Love, ❤ Pentru mine, povestea merge mai departe!', a spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton